Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Koleżanka z pracy kiedyś przyznała, ze taka skóra to jej ulubione miejsce do uprawiania seksu. Więc czemu nie, można sobie skórę zafundować.
-
Rozumiem, że wpis dotyczy umywalki na pralce Dopiero się przekonam, czy to się sprawdzi. Przetrzepałam jednak całe internety i znalazłam wiele pozytywnych opinii użytkowników malutkich (jak moja) łazienek Siedzę w robocie, a Dragon maluje blat pod umywalkę Jakże wspaniale wybarwiło się dębowe drewno 😍 Jestem mega pod wrażeniem ... jest dużo ciemniejsze niż było naturalnie, ale odcień bardzo mi pasuje 🙂 Potrzeba matką wynalazków, czyli maluje w garażu na suszarce na pranie 😆😆😆 Ta druga fota już po przeschnięciu pierwszej warstwy lakieru 🙂 To spodnia strona, na wierzchniej nie ma żadnych wypełnianych sęków
-
Córa miała kiedyś w pokoju (otrzymała w prezencie), po czym okazało się, że ma uczulenie na owczą wełnę i musieliśmy skórę eksmitować Jak się ma zwierzaki, to nie polecam - wbija się sierść i niestety nic z tym już nie da się zrobić. Optycznie ocieplają wnętrza tekstylia. Poduszki, koce, pledy, zasłony i dywan
-
Mam u siebie coś podobnego i faktycznie robi mega klimat, szczególnie przy drewnie 🙂 wnętrze od razu robi się bardziej przytulne, ale nie ciężkie. Jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe, to u mnie się sprawdza, tylko nie kładłabym tego na stałe w jednym miejscu – lepiej co jakiś czas przesunąć, żeby podłoga „oddychała co do koloru, to ja bym szła w jasny/kremowy – lepiej rozjaśnia wnętrze i pasuje do stylu skandynawskiego czy japandi. Ciemniejsze mogą trochę „przytłoczyć”, zwłaszcza przy dużej ilości drewna Przy dzieciach da się to ogarnąć, ale trzeba się liczyć z tym, że wymaga trochę więcej pielęgnacji (trzepanie, czasem czyszczenie). U mnie daje radę, ale nie traktuję tego jako „bezobsługowe”.
-
Popularne tematy