Gość mhtyl Napisano 7 lutego 2012 Udostępnij #1 Napisano 7 lutego 2012 Chciałbym się dowiedzieć ta szczegółowo jak poprawnie dokonuje się nastawy wstępnej w zaworze termostatycznym Danfoss. Otóż wiem czym i po co się kręci aby dokonywać tych nastawień ,ale nie wiem tak do końca czy tym pierścieniem którego się odciąga od zaworu i tam są oznaczenia od N do podajże 6 czy kręci się w prawo czy w lewo i ile obrotów. Za odpowiedzi i podpowiedzi dziękuję i czekam na nie Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 lutego 2012 Udostępnij #2 Napisano 11 lutego 2012 To tak dla przypomnienia, tylko się nie zabijajcie z tymi odpowiedziami Link do komentarza
animus Napisano 11 lutego 2012 Udostępnij #3 Napisano 11 lutego 2012 (edytowany) Cytat Chciałbym się dowiedzieć ta szczegółowo jak poprawnie dokonuje się nastawy wstępnej w zaworze termostatycznym Danfoss. Otóż wiem czym i po co się kręci aby dokonywać tych nastawień ,ale nie wiem tak do końca czy tym pierścieniem którego się odciąga od zaworu i tam są oznaczenia od N do podajże 6 czy kręci się w prawo czy w lewo i ile obrotów. Za odpowiedzi i podpowiedzi dziękuję i czekam na nie Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_biggrin.gif"> Rozwiń Tu są tabele i informacje jak nie skumasz to musisz zawołać do domu hydraulika.http://www.strefainstalatora.pl/pliki/akad...grzejnikowa.pdf Edytowano 11 lutego 2012 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 lutego 2012 Udostępnij #4 Napisano 11 lutego 2012 Dzięki za cynk, ja zanim dałem temat poszperałem po necie ale nie znalazłem tego o co mi tak na prawdę chodziło.Już zaglądam na ten link ,dam znać czy coś pomogło. Link do komentarza
animus Napisano 11 lutego 2012 Udostępnij #5 Napisano 11 lutego 2012 Cytat Dzięki za cynk, ja zanim dałem temat poszperałem po necie ale nie znalazłem tego o co mi tak na prawdę chodziło.Już zaglądam na ten link ,dam znać czy coś pomogło. Rozwiń Tu jeszcze prościej .http://www.convector.pl/katalogi/zawory_termostatyczne.pdf Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się