Pomocnik Napisano 5 grudnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 5 grudnia 2011 Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/sciany-i-stropy/porady/621-jak-murowac-na-zaprawie-klejowej Link do komentarza
Gość bob Napisano 5 grudnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 5 grudnia 2011 Zamierzam stawiać dom z ROBEN Poroton T 24 nie wiem tylko czy lepiej murować pustaki na zaprawę murarską czy na klej. Fachowcy mówią że lepiej na klej tylko nie wiem czy lepiej dla nich murować czy lepiej będzie dla mnie i dla mojego domu. Może ktoś ma w tym wiedze i się podzieli?.. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 6 grudnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 6 grudnia 2011 Cytat Zamierzam stawiać dom z ROBEN Poroton T 24 nie wiem tylko czy lepiej murować pustaki na zaprawę murarską czy na klej. Fachowcy mówią że lepiej na klej tylko nie wiem czy lepiej dla nich murować czy lepiej będzie dla mnie i dla mojego domu. Może ktoś ma w tym wiedze i się podzieli?.. Rozwiń A kto muruje robena na klej i w dodatku 24 , kolego po pierwsze trochę poczytaj a po drugie zmień fachowców. Jak chcesz na klej to z tego co wiem do tej chwili to jedynie weinerberger do murowania na klej się nadaje bo jest szlifowany a jak chcesz to i możesz na piankę murować. Link do komentarza
Gość bobi Napisano 26 września 2014 Udostępnij #4 Napisano 26 września 2014 mam pytanie czy smaruje się pionowe spoiny w bloczkach 24 solbet z jednym piórem po środku Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 września 2014 Udostępnij #5 Napisano 26 września 2014 Cytat mam pytanie czy smaruje się pionowe spoiny w bloczkach 24 solbet z jednym piórem po środku Rozwiń Smarować to możesz chleb masłem albo smalcem Klej kładziesz tylko na poziome powierzchnie. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się