Jurek45 Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij #1 Napisano 24 listopada 2011 WitamOd pewnego czasu planuje wymienić drzwi wewnętrzne, ponieważ udało się się zebrać odpowiednie fundusze. Przeszukałem trochę stron internetowych i natrafiłem na zdjęcie jednych, które mi się naprawdę podobają (jak tutaj na pierwszym zdjęciu) - http://drzwi-wewnetrzne.org/drzwi-wewnetrz...-czy-pelne.html Niestety nigdzie w Internecie nie mogę znaleźć podobnych lub zbliżonych. W związku z tym, czy może ktoś orientuje się gdzie można zakupić takie lub podobne drzwi? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij #2 Napisano 24 listopada 2011 Cytat WitamOd pewnego czasu planuje wymienić drzwi wewnętrzne, ponieważ udało się się zebrać odpowiednie fundusze. Przeszukałem trochę stron internetowych i natrafiłem na zdjęcie jednych, które mi się naprawdę podobają (jak tutaj na pierwszym zdjęciu) - http://drzwi-wewnetrzne.org/drzwi-wewnetrz...-czy-pelne.html Niestety nigdzie w Internecie nie mogę znaleźć podobnych lub zbliżonych. W związku z tym, czy może ktoś orientuje się gdzie można zakupić takie lub podobne drzwi? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Znalazłem podobneModel LONDYN - firma Kimar Pro Art Link do komentarza
Barbossa Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij #3 Napisano 24 listopada 2011 pudło, Autor nie tym handluje/nie te reklamuje/nie o to mu chodziale szukaj, szukaj..... a jak już nie będzie mógł jeść, bo nie może znaleźć, to proponuję wyprawę do OBI lub LMtam tego od pyty Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij #4 Napisano 24 listopada 2011 Cytat pudło, Autor nie tym handluje/nie te reklamuje/nie o to mu chodziale szukaj, szukaj..... a jak już nie będzie mógł jeść, bo nie może znaleźć, to proponuję wyprawę do OBI lub LMtam tego od pyty Autor sprytnie zaczął, może ktoś inny skorzysta bez zapędów handlowych Link do komentarza
Barbossa Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij #5 Napisano 24 listopada 2011 he hepewnie jeszcze padną "słowa oburzenia" Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij #6 Napisano 24 listopada 2011 Cytat he hepewnie jeszcze padną "słowa oburzenia" Tak w zasadzie nie jest to reklama drzwi bo zdjęcie pod wskazanym linkiem nie jest podpisane. Zwykle wygooglanie z opcja grafika i odpowiednim kluczem to syzyfowa praca. Może zwyczajnie ktoś prosi o radę, albo ja zwyczajnie znieczuliłem się na autoreklamę. Link do komentarza
Barbossa Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij #7 Napisano 24 listopada 2011 jest to opcja, nie można nie przyznać racjiale to tak jak z szukaniem projektu chałupy, pokażę kawałek elewacji i baw sięsą tysiące możliwości, setki wersjia te wskazane nie reprezentują sobą czegoś nadzwyczajnego - ergo - nie są elementem tak pożądanym i nieuchwytnymgugle pokażą ponad 100k obrazkówoczywiście to tylko moja projekcja, mogę się mylić, ale moim zdaniem intencje Autora nie wskazują na "problem" Link do komentarza
acia Napisano 25 listopada 2011 Udostępnij #8 Napisano 25 listopada 2011 Ja nie widzę problemu, starczy udać się do sprawdzonego stolarza, ze zdjęciem drzwi i sprawa załatwiona. Link do komentarza
ZamknieteDrzwi Napisano 30 sierpnia 2012 Udostępnij #9 Napisano 30 sierpnia 2012 No tak,z tym ze jest to zdecydowanie droższa opcja niż kupno gotowych,pamiętajmy o tym i nie każdego będzie na to stać. Wystarczy poszukać,może akurat się trafi. Cena też ma duże znaczenie. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się