Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja używam Rigips Vario i taśmy papierowej Tuff Tape, jak będziesz miał problem ze znalezieniem daj znać. Rigips Vario do wypełnienia, a taśmę kleję na Rigips Premium Light. Pierwsza jest sucha, druga gotowa, rewelacyjnie się na jednej i drugiej pracuje. Po wypełnieniu czekasz przynajmniej dobę, chyba że jeszcze będzie widać że nie wyschło, więc musi wyschnąć w 100% bo inaczej spęka. Taśmy ślizgowej przy połączeniu ściana - GK się nie zaleca, ponieważ zupełnie inaczej pracuje jedna i druga powierzchnia, stąd taśma Tuff Tape, która doskonale łączy to połączenie. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Cadela Project · Napisano
Cześć! Fajnie oderwać się od tematu wakacji i pomyśleć też o domu – wyobraź sobie, jak miło wracać z urlopu do przytulnego, dobrze ocieplonego wnętrza. Ja postawiłem na pełną termomodernizację z Cadela Project – od audytu, przez ocieplenie i tynkowanie, aż po ogarnięcie całego wniosku o dotację „Czyste Powietrze”. Efekt? Komfort przez cały rok i niższe rachunki: Cadela Project - Program Czyste Powietrze Miłego planowania kolejnych wyjazdów (i remontów)! -
Cześć! Jeśli Wasze wnętrza ostatnio zamieniły się w solarium, to znak, że przyszedł czas na solidną termoizolację – nie tylko od wewnątrz, ale przede wszystkim od zewnątrz. Ja powierzyłem ekipie Cadela Project pełną termomodernizację od A do Z: audyt, dobór materiałów, ocieplenie, a do tego ogarnęli mi wszystkie formalności z dotacją „Czyste Powietrze”. Teraz mam przyjemny chłód latem i oszczędności przez cały rok: Zobacz więcej o Cadela Project Miłego chłodzenia! -
Cześć! Wiara we własne siły to podstawa, ale żeby naprawdę zobaczyć efekty (i poczuć ciepło), liczą się konkretne działania. Ja postawiłem na pełną termomodernizację – ekipa Cadela Project ogarnęła wszystko od A do Z: audyt, ocieplenie, tynk, a nawet formalności związane z dotacją „Czyste Powietrze”. Efekt przerósł moje oczekiwania, a rachunki za ogrzewanie poleciały w dół: Cadela Project - wniosek z programem czyste powietrze Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze „cuda”! -
Cześć! Jeśli myślicie o domu pasywnym z bloczków Izodom, to warto zwrócić uwagę na projekt i realizację przez Cadela Project – oferują pełne wsparcie: od projektu, przez eliminację mostków termicznych, aż po wykonawstwo i odbiór domu pasywnego zgodnie z wymogami NZEB cadela-project.plcadela-project.pl. Sprawdźcie szczegóły tutaj: https://cadela-project.pl/dom-pasywny/
-
-
Popularne tematy