dystanser5 Napisano 8 października 2015 Udostępnij #51 Napisano 8 października 2015 Cóż - czasem i na budowie trzeba się najeść.. Link do komentarza
Miskweer Napisano 3 lutego 2016 Udostępnij #52 Napisano 3 lutego 2016 cięższy czyli droższy ktos chciał zarobic Link do komentarza
Krysek Napisano 26 kwietnia 2016 Udostępnij #53 Napisano 26 kwietnia 2016 Ja ostatnio zrobiłem sobie musztardowo śmietankowy, z cebulką i różnymi przyprawami które lubię: bazylia, tymianek, cząber itp. Czasem biorę do tego kurczaka i z makaronem pychotka Link do komentarza
Kamil.K Napisano 3 czerwca 2016 Udostępnij #54 Napisano 3 czerwca 2016 Ja ostatnio zrobiłem może nie sos, ale dodatek do makaronu z warzywnych resztek z lodówki. Mianowicie, podsmażone pieczarki i cukinię wymieszałem na patelni z pomidorkami koktajlowymi (puściły trochę soku). Wymieszałem z makaronem i wyszedł super warzywny obiad. Link do komentarza
tujka Napisano 14 lipca 2016 Udostępnij #55 Napisano 14 lipca 2016 ja jestem fanką sosu musztardowo-miodowego, w połączeniu z każdym mięsem smakuje super, niezależnie czy to z makaronem, ziemnakami czy kaszą Link do komentarza
Cercei Napisano 16 lipca 2016 Udostępnij #56 Napisano 16 lipca 2016 świetne przepisy macie Mnie się nigdy nie chce robić sosu, zawsze jadam tylko makaron z jakimś mięskiem, do tego ewentualnie warzywka Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 30 sierpnia 2016 Udostępnij #57 Napisano 30 sierpnia 2016 Na szybko robię tak .....Makaron all dente.Roztopić masło, dodać pare listków szałwi, zarumienić.Wymieszać z makaronem, posypać parmezanem.Dla mnie pycha Link do komentarza
tofik_333 Napisano 7 września 2016 Udostępnij #58 Napisano 7 września 2016 Ja najbardziej lubie sos z oliwą posiekaną papryką chilli i czosnkiem ;) smak perfekt! ;) Link do komentarza
kalina3 Napisano 15 maja 2017 Udostępnij #59 Napisano 15 maja 2017 A lubicie spaghetti aglio e olio? To tak banalne, a tak dobre danie. Link do komentarza
zebra pasiasta Napisano 25 września 2017 Udostępnij #60 Napisano 25 września 2017 Właśnie wczoraj przerobiliśmy 8 kg własnych pomidorów na sos pomidorowy, mamy jakieś 20 słoików, wystarczy na trochę Link do komentarza
MisterB Napisano 26 października 2017 Udostępnij #61 Napisano 26 października 2017 Carbonara rządzi, zdecydowanie najlepsza, potem di oilo. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się