Pomocnik Napisano 2 października 2011 #1 Napisano 2 października 2011 Hurtownia budowlana: BOLESŁAW - MURATOR Województwo: łódzkie Miasto: Krzykawka Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/malopolskie/boleslaw-murator
Gość klient Napisano 2 października 2011 #2 Napisano 2 października 2011 Niestety rozczarowałem się, jako długoletni klient. W momencie robienia zakupów sprzedający udzielał informacji, że niewykorzystany materiał można zwrócić, potem okazało się, że zwrot jest niemożliwy. Takie postępowanie z klientami jest nieuczciwe, odradzam wszystkim zakupy. Polecam Castoramę, tam można zwrócić wszystko nawet po roku.
Gość dobra cena śmiech na sali Napisano 24 lutego 2012 #3 Napisano 24 lutego 2012 Chciałem kupić parę worków kleju cena sugerowana 30,00zł od tego sprzedawca (magazynier) udzielił mi rabatu 0,50zł a przy kasie okazało się worek kosztuje 32,50zł. Jak ktoś nie patrzy na cenę to ładnie tam jadą po ludziach. Szczerze odradzam.
Gość Pk Napisano 2 czerwca 2015 #4 Napisano 2 czerwca 2015 Kupiłem silakty na cały dom. Palety zwróciłem po 1,5 roku. Z rozliczeniem nie było żadnego problemu. Cena niższa niż przez internet. Transport na czas. Rewelacja
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się