retrofood Napisano 28 września 2011 Udostępnij #1 Napisano 28 września 2011 Moje dorośnięte dzieci mają zbyt dużo siły i przekręciły mi klamkę w drzwiach. Wymontowałem listwę z zamkiem, a on jest znitowany i nierozbieralny. Gdzie takie coś można dokupić? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 28 września 2011 Udostępnij #2 Napisano 28 września 2011 A nie można tych nitów rozwiercić a potem zamiast nitów skręcić na śrubki odpowiedniej średnicy. Nieraz tak rozbierałem różne rzeczy nierozbieralne (nie kojarzyć z kobietami ). A najlepiej jak byś wrzucił fotkę tego zamka i podał jego nazwę to na pewno miałbyś od groma dobrych rad. Link do komentarza
sepoy Napisano 28 września 2011 Udostępnij #3 Napisano 28 września 2011 Spróbuj pogooglować w okuciach do drzwi pcv. Mi się udało tyle, ale trzeba, by pewnie dodać typ, albo producentaprzykładowy producentteoriaDzieciaków za mocno nie przykręcaj Link do komentarza
rafcio Napisano 6 stycznia 2012 Udostępnij #4 Napisano 6 stycznia 2012 Na szybko bym radził zdemontować listwę, u udać się do regionalnego producenta okien i drzwi z PCV, napewno ci pomoże. Link do komentarza
rijswijker Napisano 6 stycznia 2012 Udostępnij #5 Napisano 6 stycznia 2012 Cytat Na szybko bym radził zdemontować listwę, u udać się do regionalnego producenta okien i drzwi z PCV, napewno ci pomoże. Myslisz ze jeszcze nie naprawil? Link do komentarza
rafcio Napisano 6 stycznia 2012 Udostępnij #6 Napisano 6 stycznia 2012 Cytat Myslisz ze jeszcze nie naprawil? Temat z pażdziernika, nie ma odpowiedzi, więc może być różnie. Link do komentarza
retrofood Napisano 6 stycznia 2012 Autor Udostępnij #7 Napisano 6 stycznia 2012 Naprawił, naprawił.Stało coś ze trzy dni (leżało), aż się wk...em. poszukałem odpowiednią blaszkę w złomie, wcisnąłem gdzie trzeba i na razie chodzi. Link do komentarza
Sepro Napisano 15 stycznia 2012 Udostępnij #8 Napisano 15 stycznia 2012 A ten nierozbieralny zamek? Sam się rozebrał? Odważny obyczajowo Link do komentarza
antek_pan Napisano 17 stycznia 2012 Udostępnij #9 Napisano 17 stycznia 2012 gratuluje dzieci;) Link do komentarza
retrofood Napisano 17 stycznia 2012 Autor Udostępnij #10 Napisano 17 stycznia 2012 Cytat A ten nierozbieralny zamek? Sam się rozebrał? Odważny obyczajowo a gdzież tam. Nie rozebrał się. Ale jak pisałem, letkom-go podparł taką widlastą blaszką i jakoś zipie. Aby do wiosny... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się