andreska Napisano 29 sierpnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 29 sierpnia 2011 Bodaj w M Jak mieszkanie czytałam o matach na lodówki.Ponoć przyczepia się je na jakiś czas, fajnie wyglądają i nie niszczą lodówki.W arcie pisali, że można korzysta z nich przez kilka lat.Ile w tym prawdy? Link do komentarza
dzempel Napisano 29 sierpnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 29 sierpnia 2011 matach czy naklejkach ? Link do komentarza
andreska Napisano 30 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 30 sierpnia 2011 Matach - naklejka chyba nie była zbyt dobrym pomysłem. Przecież kawałki naklejki pozostały by na lodówce na stałe i tym samym do niczego by się nie nadawała. Pisząc o macie myślę o czymś takim, co można przyczepić na lodówkę, a nie naklejać. Link do komentarza
dzempel Napisano 30 sierpnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 30 sierpnia 2011 nie widziałam jeszcze takich mat muszę pogrzebać w necie Link do komentarza
prim Napisano 31 sierpnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 31 sierpnia 2011 Mogą być jeszcze naklejki na magnes Link do komentarza
andreska Napisano 31 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #6 Napisano 31 sierpnia 2011 Chodzi o coś takiego, co mają tutaj:http://oklejgo.pl/na-lodowki.htmlMa ktoś? Link do komentarza
Straszna Napisano 1 września 2011 Udostępnij #7 Napisano 1 września 2011 Ja mam od ponad roku. Mogę ci powiedzieć tyle, że przynajmniej moja kuchnia nabrała życia po przyczepieniu tej maty. Za rok planujemy remont kuchni i nie wiem czy nawet nie pozostawimy dalej tej samej maty ;-0 Link do komentarza
andreska Napisano 2 września 2011 Autor Udostępnij #8 Napisano 2 września 2011 Dzięki - przydatna informacja. Czy takie maty nie brudzą się jakoś wybitnie? Czy nie są problemem dla dzieci? Dziecko może to ściągnąć na siebie? Jak wygląda Twoja mata? Kupiłaś jasną czy też ciemną? Link do komentarza
Straszna Napisano 6 września 2011 Udostępnij #9 Napisano 6 września 2011 Nie ma pod tym względem żadnych problemów. Przecierasz raz na jakiś czas tak jak normalne kurze i masz problem z głowy. Nie musisz tego wybitnie pielęgnować. Mata naprawdę bardzo długo wygląda korzystnie. Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 września 2011 Udostępnij #10 Napisano 6 września 2011 no rzecz superowa, rzeczywiście przy takiej macie kuchnia może nabrać barw i kolorów, ale ja niestety mam zabudowaną lodówkę Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 7 września 2011 Udostępnij #11 Napisano 7 września 2011 Wypowiadałem się na ten sam temat na innym forum i ten sam autor postu Link do komentarza
andreska Napisano 7 września 2011 Autor Udostępnij #12 Napisano 7 września 2011 Szukam szerokich rekomendacji ewiq0 - szkoda W zasadzie wszystkie widziane przeze mnie opinie były pozytywne. Chyba zamówię sobie jakąś matę Link do komentarza
Straszna Napisano 8 września 2011 Udostępnij #13 Napisano 8 września 2011 Moja rekomendacja - http://oklejgo.pl/na-lodowki/kostki-lodu.html uważam, że to najbardziej klimatyczna mata w sieci i pasuje idealnie do kuchni. Ten lód jest genialny Link do komentarza
Draagon Napisano 8 września 2011 Udostępnij #14 Napisano 8 września 2011 Cytat Moja rekomendacja - http://oklejgo.pl/na-lodowki/kostki-lodu.html uważam, że to najbardziej klimatyczna mata w sieci i pasuje idealnie do kuchni. Ten lód jest genialny Bardzo fajne - ale mi się płonąca róża podoba - tylko jak to ma się do uchwytów ? Link do komentarza
acia Napisano 20 września 2011 Udostępnij #15 Napisano 20 września 2011 Cytat Bardzo fajne - ale mi się płonąca róża podoba - tylko jak to ma się do uchwytów ? No właśnie też mnie to interesuje, chociaż w wielu modelach lodówek uchwyty tak sa ustawione, że w niczym nie przeszkadzają. Link do komentarza
andreska Napisano 20 września 2011 Autor Udostępnij #16 Napisano 20 września 2011 Przy mojej lodówce uchwyty są boczne, tak więc nie będą sprawiały problemów. W zdecydowanej większości przypadków lodówek tak chyba ma. Wasze lodówki mają inne uchwyty? Link do komentarza
Straszna Napisano 22 września 2011 Udostępnij #17 Napisano 22 września 2011 Moja lodówka podobnie - uchwyt boczny. Wcześniej kompletnie na to nie zwracałam uwagi. Wydało mnie się, że to standard, a jednak robi różnicę. Link do komentarza
retrofood Napisano 22 września 2011 Udostępnij #18 Napisano 22 września 2011 A to nie jest przekładalne??? Coś mię się widzi, że większość ma zmienne. Link do komentarza
andreska Napisano 26 września 2011 Autor Udostępnij #19 Napisano 26 września 2011 Rączkę przy lodówce można również przełożyć, ale nie dotyczy to każdej lodówki. Zresztą przeglądaliśmy w ten weekend sprzęt w Media - większość miała właśnie takie uchwyty.Mata zamówiona Dokładnie ta - http://oklejgo.pl/na-lodowki/kostki-lodu.html Link do komentarza
Straszna Napisano 29 września 2011 Udostępnij #20 Napisano 29 września 2011 Super ta mata! Pasuje do klimatu kuchni. Chcę koniecznie zobaczyć jak to wygląda na żywo. Zrobisz zdjęcie maty na lodówce? Link do komentarza
andreska Napisano 30 września 2011 Autor Udostępnij #21 Napisano 30 września 2011 Zrobię, ale to dopiero za jakiś czas kiedy będę miała dostęp do aparatu. Na razie nie mam, a na telefonie nie będzie to wyglądało korzystnie Już ją mamy i powiem wam, że naprawdę wygląda super. Nie żałuje w żaden sposób tego zakupu. Link do komentarza
Domartstyl Napisano 15 marca 2012 Udostępnij #22 Napisano 15 marca 2012 A jak to wyszło pod względem cenowym? Bo szczerze mówiąc to mi również przydałaby się taka mata która przykryłaby przednie drzwi lodówki. Wygląda naprawde bardzo fajnie. Link do komentarza
LozkaWodne Napisano 26 maja 2012 Udostępnij #23 Napisano 26 maja 2012 Cytat Bodaj w M Jak mieszkanie czytałam o matach na lodówki.Ponoć przyczepia się je na jakiś czas, fajnie wyglądają i nie niszczą lodówki.W arcie pisali, że można korzysta z nich przez kilka lat.Ile w tym prawdy? Ale jakie funkcje według Ciebie mają pełnić te maty, tylko ochronne czy również dekoracyjne.? Ponieważ nie spotkałam się aby lodówka w jakiś sposób się niszczyła, chyba, że umieszcza się na niej magnesy itp. Link do komentarza
Meble-Bogart Napisano 28 maja 2012 Udostępnij #24 Napisano 28 maja 2012 fajna sprawa, ja mam lodówkę zabudowaną w drewnie - gdyby nie to, chętnie kupiłbym taką matę Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 29 maja 2012 Udostępnij #25 Napisano 29 maja 2012 ale swoją drogą fajne to Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się