Ewka Napisano 15 maja 2006 Udostępnij #1 Napisano 15 maja 2006 Oto mój dom. Pracownia Archeton, nazwa projektu Kraska Link do komentarza
artioma Napisano 25 października 2006 Udostępnij #2 Napisano 25 października 2006 Cytat Oto mój dom. Pracownia Archeton, nazwa projektu Kraska Witam! Jestem wraz z żoną, również zainteresowany tym projektem KRASKA, Pani juz wybudowała jeżeli mógłbym prosić o przedstawienie kosztorysu bardzo będę wdzięczny to bardzo ulatwi podjęcie decyzji. Mój e-mail: artioma@tlen.pl, gdzie zostal wybudowany dom, może korzysta Pani ze skeypa. Z góry dziękuję Artur z żoną. Link do komentarza
Sebastian Napisano 29 grudnia 2006 Udostępnij #3 Napisano 29 grudnia 2006 Witam Jestem ciekaw ile wyniusł koszt budowy (orientacyjnie krok po kroku) oraz jeśli jest możliwość większej ilości zdjęć z budowy oraz gotowego domu. Jak zauważyłem dach nad garażem został podniesiony. Jak duże jest pomieszczenie po tym podniesieniu w mkw? Czy śnieg zalegający w koszu przed kominem niepowoduje zacieków do środka pomieszczeń?Pozdrawiam i życze miłego mieszkania )Sebastian (eboslaw@o2.pl) Link do komentarza
kasieńka Napisano 18 lutego 2007 Udostępnij #4 Napisano 18 lutego 2007 Cytat Oto mój dom. Pracownia Archeton, nazwa projektu Kraska WitamWraz z mężem jestem zainteresowana kupnem projektu -Kraska.Pani domek wygląda ślicznie!Jeśli można prosić to chcielibyśmy się dowiedzieć o koszty takiej inwestycji.O odpowiedz bardzo proszę na mejla ogur13@interia.pl,z góry bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się