Pomocnik Napisano 3 czerwca 2011 #1 Napisano 3 czerwca 2011 Hurtownia budowlana: Instalbud Janosz Województwo: śląskie Miasto: Pszczyna Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/slaskie/instalbud-janosz
Gość fres Napisano 3 czerwca 2011 #2 Napisano 3 czerwca 2011 Jak budujesz czy remontujesz to na prawdę warto. Doradzą dowiozą i jak wszystko kupujesz ceny dają takie że szok w porównaniu z pseudohurtowniami
Gość es. Napisano 28 września 2013 #3 Napisano 28 września 2013 Niestety umawianie się z Instalbudem to kompletna klapa. Na transport umówiony na konkretny czas trzeba czekać kilka godzin, niestety państwo zapomnieli o szacunku dla klienta.
Gość Całydomek Napisano 20 lutego 2015 #4 Napisano 20 lutego 2015 + mega szeroka oferta! jak policzyć wszystko i porównać te same towary to kompleksowo wyszło mi najtaniej.Jak trafisz na dobrego sprzedawcę to na prawdę warto.Bez problemu można dogadć transport.- jak trafisz na gościa któremu się nie chce to ... Lepiej przyść później Aaa istotne wszystko na legalu bez odpowiadania innych rozwiązań jak to mają w zwyczaju sklepiki... Tak lubię
Gość richard Napisano 4 marca 2016 #5 Napisano 4 marca 2016 Jestem zdruzgotany, po tym co usłyszałem od osoby, która odebrała telefon z ich firmy, która tylko po przedstawieniu się, powiedziała, że nie będzie rozmawiać o interesach i się rozłączyła. Bardzo nieprzyjemna baba. Jeśli nie o interesach, to o czym? O pogodzie?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się