Amadea Napisano 14 maja 2011 Udostępnij #1 Napisano 14 maja 2011 Czesc wszystkim,Chcialaby zapytac czy ktos ma namiary na jakiegos sprawrdzonego rozczkarza w okolicach Bielska-Bialej lub Zywca. Dziekuje z goryAmadea Link do komentarza
betelka Napisano 14 maja 2011 Udostępnij #2 Napisano 14 maja 2011 Cytat Czesc wszystkim,Chcialaby zapytac czy ktos ma namiary na jakiegos sprawrdzonego rozczkarza A co to za zwierzę? A może to ptak? Link do komentarza
Amadea Napisano 18 maja 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 18 maja 2011 Cytat A co to za zwierzę? A może to ptak? Witam,Bardzo smieszne-a myslalam ze dzieci nie ma na forum.Bez komentarza.Amadea Link do komentarza
retrofood Napisano 18 maja 2011 Udostępnij #4 Napisano 18 maja 2011 Cytat Witam,Bardzo smieszne-a myslalam ze dzieci nie ma na forum.Bez komentarza.Amadea Nie było, dopóki nie przyszłaś! Link do komentarza
Amadea Napisano 19 maja 2011 Autor Udostępnij #5 Napisano 19 maja 2011 Cytat Nie było, dopóki nie przyszłaś! To jakies nieporozumienie-czuje sie jak w przedszkolu. Czlowiek pyta o rade a dostaje glupie odpowiedzi. Jak nie masz nic madrego do powiedzienia to daj sobie spokoj.DULL Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 maja 2011 Udostępnij #6 Napisano 19 maja 2011 cóż pisownia typu rozczkarza świadczy o Twojej niedojrzałości, a nie pozostałych Link do komentarza
Amadea Napisano 23 maja 2011 Autor Udostępnij #7 Napisano 23 maja 2011 Cytat cóż pisownia typu rozczkarza świadczy o Twojej niedojrzałości, a nie pozostałych Klawiature mam angielska panie przedszkolaczku. Bo to tylko dzieciakom sie tlumaczy.A co do niedojrzalosci sprzeczalabym sie goraca ale czasu na was szkoda Quit!! Link do komentarza
retrofood Napisano 23 maja 2011 Udostępnij #8 Napisano 23 maja 2011 Cytat Klawiature mam angielska panie przedszkolaczku. Bo to tylko dzieciakom sie tlumaczy.A co do niedojrzalosci sprzeczalabym sie goraca ale czasu na was szkoda Quit!! Wszystkie blondynki tak tłumaczą swoje lenistwo i ignorancję.Na drzewo. Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 maja 2011 Udostępnij #9 Napisano 23 maja 2011 Cytat Klawiature mam angielska panie przedszkolaczku. Bo to tylko dzieciakom sie tlumaczy.A co do niedojrzalosci sprzeczalabym sie goraca ale czasu na was szkoda Quit!! a ja to niby jaką mam? tajską?aaaaa, w angielskiej nie ma d jak doopa, pacz pani, człek się całe życie ogłupia Link do komentarza
kiwaczek Napisano 23 maja 2011 Udostępnij #10 Napisano 23 maja 2011 (edytowany) Kochani,stoje przed tym samym problemem a i klawiature rowniez mam bez polskich znakow(OS english(us))wiec ...chce wykopac studnie kregowa i szukam w podkarpaciu studniarza(nie latwo)-powinienem wynajc tego magika z patykiem(rozczkarza) przed kopaniem czy po prostu kopac tam gdzie chce zeby studnia byla...?- wiem ze moze troche glupio zabrzmialo ale... Edytowano 23 maja 2011 przez kiwaczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 23 maja 2011 Udostępnij #12 Napisano 23 maja 2011 Cytat Kochani,stoje przed tym samym problemem a i klawiature rowniez mam bez polskich znakow(OS english(us)) Faktycznie, strasznie głupio brzmią te tłumaczenia... Myślisz, że ja mam na klawiszach ą, ę, ś, ć... ??? Strasznie głupio... Link do komentarza
kiwaczek Napisano 23 maja 2011 Udostępnij #13 Napisano 23 maja 2011 (edytowany) spoko,pisownie wzialem z autorki tematu celowo...i po skorygowaniu pisowni przejdzmy do meritum /sedna sprawybrac magika czy nie?nie no stac na polska wersje OS ale wychowalem sie na angielskiej i nie mysle tego zmieniac nawet zyjac w Polsce...-mysle ze wiecej jest osob na forum ktorym to nie przeszkadza Edytowano 23 maja 2011 przez kiwaczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 23 maja 2011 Udostępnij #14 Napisano 23 maja 2011 U mnie był magik z patykiem i chciał mnie uszczęśliwić studnią w miejscu, które mi zupełnie nie odpowiadało... za to odpowiadało jemu, bo było mu tam łatwo samochodem wjechać... Na szczęście się nie pojawił w umówionym terminie i z niego zrezygnowałam, znalazłam innego, który nie miał patyka ani pozostałych czarodziejskich ustrojstw i studnię wykopał tam gdzie chciałam, mimo tego, że dysponował o wiele większym samochodem z wiertnicą i nie było łatwo manewrować... A decyzję i tak będziesz musiał podjąć sam... Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 maja 2011 Udostępnij #15 Napisano 23 maja 2011 moim zdaniem bez magika da siębyleby studniarz był rozgarnięty Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się