Dorota_38 Napisano 9 maja 2011 Udostępnij #1 Napisano 9 maja 2011 Jestem totalnie ciemna jeśli chodzi o budowanie i tym podobne rzeczy stąd moje pytanie- planujemy budowę na działce rolnej, obecnie rośnie tam trawa a pole jest nierówne a konkretnie W środku robi się taki nie duży dołek. Działak jest też nachylona w stron drogi głównej.Czy najlepiej byłoby wyrównać tą dziłkę? ma to jakieś znaczenie przy budowie że teren jest nachylony? bez_tytu_u.bmp bez_tytu_u.bmp Link do komentarza
Barbossa Napisano 9 maja 2011 Udostępnij #2 Napisano 9 maja 2011 1. jakie warunki gruntowe?2. gdzie ma stać chałupa?3. podpiwniczone czy nie?osobiście nie jestem za "patelnią", ale to moje zdanie Link do komentarza
Dorota_38 Napisano 9 maja 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 9 maja 2011 dom i garaż mają stać od lewej strony działki. Piwnicy nie będzie Link do komentarza
oscylot Napisano 16 maja 2011 Udostępnij #4 Napisano 16 maja 2011 jakie jest nachylenie ?? jesli dość spore to możesz sie pokusić o piwnice razem z garażem (wjazd pod dom), musisz wiedziec ze jak sciany fundamentowe wyjda ci wysokie to musisz je czyms zasypać a to troche kosztuje warto dolozyc i zrobic piwnice. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się