Skocz do zawartości

schody zewnętrzne

Recommended Posts

• 3 miesiące temu...
Napisano
  Cytat

Tak orientacyjnie to wraz z montażem to cena od 5.000 oczywiście jeśli mówimy o schodach kamiennych lub stalowych. Nam wykonywała schody spawanie Lublin, tam ustalają ceny indywidualnie z zależności od potrzeb i możliwości klienta a oprócz tego to bardzo porządna firma.

Rozwiń  

Taaa... a możesz przybliżyć technologie spawania betonu... pytanie dotyczyło schodów betonowych. szalowanych.
Napisano
  Cytat

Tak orientacyjnie to wraz z montażem to cena od 5.000 oczywiście jeśli mówimy o schodach kamiennych lub stalowych. Nam wykonywała schody spawanie Lublin, tam ustalają ceny indywidualnie z zależności od potrzeb i możliwości klienta a oprócz tego to bardzo porządna firma.

Rozwiń  

Ten post pachnie mi reklamą i czymś jeszcze.
Napisano
  Cytat

witam
czy ktoś się orientuje ile teraz biorą za wykonanie schodów Szalowanie i zazbrojenie chodzi mi o cene za stopień,z jednym rozmawiałem powiedział mi 150zł od stopnia.

Rozwiń  

Myślę, że trochę ich poniosło. My za schody zabiegowe zapłaciliśmy 1000zł, szalowanie, zbrojenie i wylanie z gruchy
Napisano
Żeby bardziej zobrazować temat uważam ,że powinno podawać się zarówno cenę jak również ilość stopni i jaki rodzaj schodów. Bo jak wiadomo schody schodom nie równe icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...