gomesz Napisano 8 maja 2011 Udostępnij #1 Napisano 8 maja 2011 (edytowany) witamczy ktoś się orientuje ile teraz biorą za wykonanie schodów Szalowanie i zazbrojenie chodzi mi o cene za stopień,z jednym rozmawiałem powiedział mi 150zł od stopnia. Edytowano 8 maja 2011 przez gomesz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 13 sierpnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 13 sierpnia 2011 a ja miałam robione schody w cenie budowy domu, więc ciężko mi powiedzieć jaka cena za stopień Link do komentarza
Jani_63 Napisano 13 sierpnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 13 sierpnia 2011 Cytat Tak orientacyjnie to wraz z montażem to cena od 5.000 oczywiście jeśli mówimy o schodach kamiennych lub stalowych. Nam wykonywała schody spawanie Lublin, tam ustalają ceny indywidualnie z zależności od potrzeb i możliwości klienta a oprócz tego to bardzo porządna firma. Taaa... a możesz przybliżyć technologie spawania betonu... pytanie dotyczyło schodów betonowych. szalowanych. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 sierpnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 13 sierpnia 2011 Cytat Tak orientacyjnie to wraz z montażem to cena od 5.000 oczywiście jeśli mówimy o schodach kamiennych lub stalowych. Nam wykonywała schody spawanie Lublin, tam ustalają ceny indywidualnie z zależności od potrzeb i możliwości klienta a oprócz tego to bardzo porządna firma. Ten post pachnie mi reklamą i czymś jeszcze. Link do komentarza
Etka Napisano 13 sierpnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 13 sierpnia 2011 Cytat witamczy ktoś się orientuje ile teraz biorą za wykonanie schodów Szalowanie i zazbrojenie chodzi mi o cene za stopień,z jednym rozmawiałem powiedział mi 150zł od stopnia. Myślę, że trochę ich poniosło. My za schody zabiegowe zapłaciliśmy 1000zł, szalowanie, zbrojenie i wylanie z gruchy Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 sierpnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 13 sierpnia 2011 Żeby bardziej zobrazować temat uważam ,że powinno podawać się zarówno cenę jak również ilość stopni i jaki rodzaj schodów. Bo jak wiadomo schody schodom nie równe Link do komentarza
ewiq0 Napisano 14 sierpnia 2011 Udostępnij #7 Napisano 14 sierpnia 2011 otóż to... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się