daggulka Napisano 25 września 2011 Udostępnij #51 Napisano 25 września 2011 nie ma za co , czysta prawda - no i te zdjęcia - zdjęcia dodają takiej ... przytulności ... fajnie wyszło .... Link do komentarza
Moose Napisano 25 września 2011 Udostępnij #52 Napisano 25 września 2011 A co się czepiasz...? Jest ładnie Ja na spalnię mam taki pomysł: 2 odcienie zieleni + drewno i jakiś kontraścik przełamujący... czerwień, pomarańcz... się zobaczy...Zieleń z bielą jest super!!! ale mnie z wrodzonego lenistwa nie chce się malować mebli na biało więc pozostaną drzewienne... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 25 września 2011 Udostępnij #53 Napisano 25 września 2011 Cytat A co się czepiasz...? Jest ładnie Ja na spalnię mam taki pomysł: 2 odcienie zieleni + drewno i jakiś kontraścik przełamujący... czerwień, pomarańcz... się zobaczy...Zieleń z bielą jest super!!! ale mnie z wrodzonego lenistwa nie chce się malować mebli na biało więc pozostaną drzewienne... Dzieki Ewcia Link do komentarza
dzempel Napisano 25 września 2011 Udostępnij #54 Napisano 25 września 2011 Hej! mnie też się podoba Link do komentarza
Moose Napisano 25 września 2011 Udostępnij #55 Napisano 25 września 2011 Cytat Dzieki Ewcia Mnie nie dziękuj, wszak sam ją se zrobiłeś... Jest OK Link do komentarza
Gość gawel Napisano 25 września 2011 Udostępnij #56 Napisano 25 września 2011 Cytat Hej! mnie też się podoba Dzięki Link do komentarza
dzempel Napisano 25 września 2011 Udostępnij #57 Napisano 25 września 2011 przyznaj sie co tam jeszcze zmieniasz w domku Link do komentarza
mohito Napisano 21 grudnia 2011 Udostępnij #58 Napisano 21 grudnia 2011 Do zieleni i bieli świetnie pasują brązowe dodatki. Wszystko będzie się ładnie komponować, a w sypialni właśnie takie kolory wyglądają idealnie, no i na pewno w takim pokoju można wypocząć. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 21 grudnia 2011 Udostępnij #59 Napisano 21 grudnia 2011 Dziekuje za odkopanie watku Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się