Pomocnik Napisano 18 kwietnia 2011 #1 Napisano 18 kwietnia 2011 Dziś o godzinie 11:20 przy ul. Grójeckiej 1 w Górze Kalwarii rozpoczął się wyjątkowy pokaz wylewania fundamentów przy zastosowaniu innowacyjnego betonu samozagęszczalnego AGILIA™ FUNDAMENTY. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/fundamenty-i-piwnice/aktualnosci/13087-relacja-z-pokazu-wylewania-fundamentow-z-betonu-agilia-fundamenty
Gość Tomas Napisano 18 kwietnia 2011 #2 Napisano 18 kwietnia 2011 Byłem na tym pokazie. Materiał jest SUPER !!! Z jednego miejsca wylali ponad 17m ławy bez udziału ludzi. Ci panowie w zielonych spodniach to wykonawcy, patrzyli się tylko bo reszta zrobiła się sama..
Barbossa Napisano 18 kwietnia 2011 #3 Napisano 18 kwietnia 2011 raz: nie piszcie dzisiaj bo było to 15.04.2011dwa: co to jest beton samozgrzewalny ?chociaż faktem jest, że ten ponocnik potrafi odgrzewać starsze kotłety
labas Napisano 18 kwietnia 2011 #4 Napisano 18 kwietnia 2011 Faktycznie, wyjątkowy pokaz, ale pachnie starocią Takie coś 20 lat temu się robiło i nie tylko fundamenty, ściany też.
Gość Tomas Napisano 18 kwietnia 2011 #5 Napisano 18 kwietnia 2011 O betonie samozagęszczalnym poczytać można wpisujac w wyszukiwerkę agilia beton lafarge maja fajne filmiki z realizacji. Mnie ten pokaz przekonał. Bedziemy teraz budować dom w Sękocinie i napewno weźmiemy ten beton...
Gość Grzegorz Napisano 15 listopada 2015 #6 Napisano 15 listopada 2015 Genialny produkt.Miałem do zrobienia fundamenty i posadzkę pod garaż z płyt warstwowych 35m2."Fachowcy" zażyczyli sobie 2500zł ( w promocji ) za zatarcie na gładko wylewki.A wystarczyło kupić beton agilia, przesztangować, zabezpieczyć preparatem i cieszyć się dobrą wylewką.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się