grazia18112 Napisano 16 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 16 marca 2011 Witam mam pytanie która firme wybrac do budowy domu górali czy firme ze stazem na rynku za robocizne biora jednakowo Link do komentarza
animus Napisano 16 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 16 marca 2011 Cytat Witam mam pytanie która firme wybrac do budowy domu górali czy firme ze stazem na rynku za robocizne biora jednakowo Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_eek.gif"> A to forum to wyrocznia ?Proszę skontaktować się z byłymi inwestorami tych firm.Zobaczyć domy wybudowane przez te firmy itd. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 16 marca 2011 Udostępnij #3 Napisano 16 marca 2011 Cytat Witam mam pytanie która firme wybrac do budowy domu górali czy firme ze stazem na rynku za robocizne biora jednakowo Cena powinna grac druga role, wazniejsze kryterium to fachowosc i solidnosc, a z tym roznie bywa. Link do komentarza
Mathir Napisano 27 marca 2011 Udostępnij #4 Napisano 27 marca 2011 Cytat Proszę skontaktować się z byłymi inwestorami tych firm.Zobaczyć domy wybudowane przez te firmy itd. Myślę, że to kwintesencja rozsądnej rady! Link do komentarza
Mawi Napisano 8 kwietnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 8 kwietnia 2011 Zgadzam się z powyższymi opiniami. Cena odgrywa drugoplanową rolę,wiec warto byłoby popytać o ich fachowość oraz solidność. Tylko w ten sposób możesz przekonać się czy dana firma jest godna zaufania. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się