Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Taki grzejnik (jedna płyta i ożebrowanie) o wymiarach 60×60 cm maa moc ok. 610 W dla parametrów 75/65/20°C. To praktycznie tyle samo co największy z wymienionych grzejników drabinkowych (618 W, grzejnik 25×165 cm) przy identycznych parametrach zasilania. Czyli w tym przypadku mamy zastąpienie starego grzejnika nowym o tej samej mocy. Przy innych parametrach zasilania zmiany mocy obu grzejników też będą niemal identyczne. Natomiast mniejszy grzejnik drabinkowy 25×77 cm będzie miał prawie dwa razy niższą moc niż stary model płytowy - 363 W, dla parametrów 75/65/20°C. Wymiana na taki jest już mocno ryzykowna, z utrzymaniem pożądanej temperatury w łazience może być problem. -
Przez podczytywacz · Napisano
Pies czy kot? Cóż to za dziwne pytanie... OCZYWIŚCIE - KOT!!! https://www.facebook.com/reel/701714766090972 -
Przez podczytywacz · Napisano
Istotny problem pojawi się, jak się zapcha rura Przyłącze nie jest takie krótkie - ze zdjęcia wydaje się, że rura wystaje z szachtu ok 1m od rogu pomieszczenia, dojdą dwa (lub trzy) kolana 90 i problemy gotowe... Być może mam za bujną wyobraźnię... @DanKras2000 zaglądał tu 4 godziny temu, ale póki co nic nie skomentował... a powinien rozwiać nasze wątpliwości co do wymiarów, no i innych, poruszonych tu tematów... tak myślę... -
Jest, jest .... napisałam sms do Michała, czy ustalił miejscówkę, ale na razie jest cisza Zlot się odbędzie, tylko na miejscówkę czekamy Na pewno będzie to coś w znanej nam okolicy - czyli pobliże Jury Krakowsko-Częstochowskiej
-
-
Popularne tematy