Pomocnik Napisano 7 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 7 marca 2011 Warto pamiętać, że pompa ciepła jest elementem systemu, na który składają się jeszcze dolne źródło oraz instalacja grzewcza. Odpowiedni efekt działania można uzyskać tylko wówczas, jeśli wszystkie te części są odpowiednio dobrane (na podstawie szczegółowych wyliczeń) oraz wykonane. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/budowa-krok-po-kroku/a/9674-pompa-ciepla-montaz-krok-po-kroku Link do komentarza
Gość tom Napisano 7 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 7 marca 2011 jesli chodzi o pompe cepła to nie jest tak kolorowo jak piszą wyzej mode tylko dodac ze to sie eogule nie opłaca.. Link do komentarza
Gość Mariusz Napisano 16 października 2017 Udostępnij #3 Napisano 16 października 2017 Rok 2017. Życie pokazało, że Pan Waldemar chyba nie mówił prawdy. Został sam w firmie. Bardzo wielu klientów jest niezadowolonych, ja również. Brak serwisu. Nie polecam . Link do komentarza
Redakcja Napisano 17 października 2017 Udostępnij #4 Napisano 17 października 2017 11 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Rok 2017. Życie pokazało, że Pan Waldemar chyba nie mówił prawdy. Został sam w firmie. Bardzo wielu klientów jest niezadowolonych, ja również. Brak serwisu. Nie polecam . Mariusz, opisz bardziej szczegółowo, dlaczego jesteś niezadowolony. Link do komentarza
Gość Tatyraty Napisano 9 maja 2022 Udostępnij #5 Napisano 9 maja 2022 Mam i juz widze ze raczej to nie zda egzaminu Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się