Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Nie powinien być. Ja bym tak przyjął.
-
Przez podczytywacz · Napisano
A wiesz jak tu jest w środku, wewnątrz pomieszczenia? Porozmawiaj z właścicielem budynku jak sprawdza się ten układ wentylacji... Moim zdaniem komin nie ma wymaganej przez przepisy długości -
Przez lukas198820 · Napisano
A gdy rury maja polaczenia kielichowe a ponad podbitke zeby rura weszla w pionie obok podbitki to musze dac dwa kolanka 45 stopnii to tez nie bedzie problemu ? Zamiast wyczystki zdemontuje odskraplacz, czy to nie bedzie problem? Tu jak widać nie ma wyczystki -
Cześć.Planuje zerwać wszystkie listwy pcv w całym domu i dać drewniane listwy MDF lub inną klej ponieważ ściany są proste .Nigdy tego nie robiłem i pytanie do Was bo wyczytałem ,narożniki zewnętrzne i wewnętrzne docinać ukośnicą pod kątem 45 stopni ?Widziałem że są gotowe też wewnętrzne i zewnętrzne narożniki czy lepiej z listew docinać ?Te zewnętrzne i wewnętrzne tak samo dotne na ukosnicy z katem 45 stopni ?
-
Wszystko zależy od tego, czy w razie niezbędności ta rura, znaczy ten trójnik da się zdemontować bez nadzwyczajnych środków. Bo przecież musisz zakładać, że z jakichś powodów rura się może zatkać. I co wtedy zrobisz? Owszem, prawdopodobieństwo może być nikłe, ale nie możesz założyć, że zerowe. A więc jakiś sposób na usunięcie zatkania powinien istnieć. I teraz Twój wybór, czy to będzie wyczystka, czy zakładasz w takiej sytuacji demontaż trójnika.
-
-
Popularne tematy