kat Napisano 11 lutego 2011 Udostępnij #1 Napisano 11 lutego 2011 WitamJestem nowa na forum.Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z firma Opti-Bud z Istebnej.Wiem ze sa nie drodzy ale czy rzetelni?Moze ktos z Was z nimi wspolpracowal?Prosze o odpowiedz Link do komentarza
retrofood Napisano 11 lutego 2011 Udostępnij #2 Napisano 11 lutego 2011 Witaj!A co oni robią? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 11 lutego 2011 Udostępnij #3 Napisano 11 lutego 2011 Cytat Witaj!A co oni robią? Jeśli jest to post o domach z bali to zapewne nie zajmują sie oni np.śliwowicą,czy okularami Link do komentarza
jeanette_v Napisano 31 grudnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 31 grudnia 2011 Cytat Jeśli jest to post o domach z bali to zapewne nie zajmują sie oni np.śliwowicą,czy okularami :-D O matko ja teraz na Sylwestra będę się śmiała jak g....do sera.Tekst roku Link do komentarza
Humbak Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #5 Napisano 8 stycznia 2012 Cytat O matko ja teraz na Sylwestra będę się śmiała jak g....do sera.Tekst roku Eee... no śliwowicą to przy okazji budowania mogą się zajmować Link do komentarza
miki3 Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #6 Napisano 8 stycznia 2012 jak istebna to góry, śliwowicą to oni się zajmują na pewnookulary też powinni mieć żeby jaki wiór do oka nie wpadł, ale po śliwowicy czy je znajdą? Link do komentarza
retrofood Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij #7 Napisano 8 stycznia 2012 Cytat jak istebna to góry, śliwowicą to oni się zajmują na pewno Widział kto górala bez tego? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się