rumia130m Napisano 9 grudnia 2010 Udostępnij #1 Napisano 9 grudnia 2010 Jak często powinno się do niej zaglądać? Link do komentarza
stop_idiotom Napisano 9 grudnia 2010 Udostępnij #2 Napisano 9 grudnia 2010 (edytowany) Cytat Jak często powinno się do niej zaglądać? oceń organoleptycznie, ale ja zaglądam mniej więcej co miesiąc.sorry faktycznie, jak odpisywałem to mialem na mysli czerpnie... juz późno było. Edytowano 10 grudnia 2010 przez stop_idiotom (zobacz historię edycji) Link do komentarza
adam_mk Napisano 10 grudnia 2010 Udostępnij #3 Napisano 10 grudnia 2010 Generalnie, jak poprawnie wykonana instalacja, to nie zatyka się nigdy.Nie ma potrzeby zaglądania do niej.Adam M. Link do komentarza
rumia130m Napisano 10 grudnia 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 10 grudnia 2010 Cytat Generalnie, jak poprawnie wykonana instalacja, to nie zatyka się nigdy.Nie ma potrzeby zaglądania do niej. Już wiem, że powinno być: jak poprawnie wykonana instalacja oraz kontroluje się i wymienia w odpowiednim czasie filtry to prawdopodobnie nie zatyka się nigdy. Link do komentarza
zaborca Napisano 17 grudnia 2010 Udostępnij #5 Napisano 17 grudnia 2010 Na jakiej wysokości nad gruntem masz czerpnię ?Czy w okolicy nie ma czasem jakiejś żwirowni? Link do komentarza
rumia130m Napisano 18 grudnia 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 18 grudnia 2010 Cytat Na jakiej wysokości nad gruntem masz czerpnię ?Czy w okolicy nie ma czasem jakiejś żwirowni? Wysokość 8m. Dzielnica domkowa, drogi wybrukowane. Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 18 grudnia 2010 Udostępnij #7 Napisano 18 grudnia 2010 Szkoda roztrząsać... skoro Pan Maciej wiedział, że wyrzutnia jest przypchana, to musi to być nie pierwszy raz. Widać taka praktyka monterów. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się