Skocz do zawartości

ile materiału na wykonanie

Recommended Posts

Cytat

Witam ja z nie wiedza interesuje mnie ile bedzie potrzeba wiezby dachowej na wykonanie dwuspadowego dachu wymiary domu to 11metrow na 11 chce zrobic takie nie duze poddasze mieszkale dodam załącznik wygladu domu ktory chciałbym przerobic icon_smile.gif

Twoje plany to wymagająca zezwolenia ,projektu i nadzoru budowlanego zmiana konstrukcji domu ...
Odpowiedź na to i wiele innych pytań Znajdziesz w nim .

Pozdrawiam

• 2 tygodnie temu...
Cytat

Witam ja z nie wiedza interesuje mnie ile bedzie potrzeba wiezby dachowej na wykonanie dwuspadowego dachu wymiary domu to 11metrow na 11 chce zrobic takie nie duze poddasze mieszkale dodam załącznik wygladu domu ktory chciałbym przerobic icon_smile.gif

Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś i pomyśl na ile różnych możliwości można zinterpretować Twój post icon_rolleyes.gif
Nie używasz polskich liter, żadnych znaków interpunkcyjnych, wielkich liter - po prostu olewasz tych, do których wysłałeś swój post icon_razz.gif
Aż nie chce się odpowiadać na taki post, nawet jeśli ma się wiedzę i można byłoby coś konkretnego odpowiedzieć...
I dlaczego w "instalacjach elektrycznych"???
Cytat

Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś i pomyśl na ile różnych możliwości można zinterpretować Twój post icon_rolleyes.gif
Nie używasz polskich liter, żadnych znaków interpunkcyjnych, wielkich liter - po prostu olewasz tych, do których wysłałeś swój post icon_razz.gif
Aż nie chce się odpowiadać na taki post, nawet jeśli ma się wiedzę i można byłoby coś konkretnego odpowiedzieć...
I dlaczego w "instalacjach elektrycznych"???

Stach-troche wyrozumialosci...fakt ze nie ten dzial,i fakt ze poprawnosci w tym zadnej,ale ja nie rozumiem akcji "fura"na focie...To typowo nasze takie...Pozdrawiam

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...