Pomocnik Napisano 6 października 2010 #1 Napisano 6 października 2010 Hurtownia budowlana: ZBIWAN Województwo: warmińsko-mazurskie Miasto: Olsztyn Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/warminsko-mazurskie/zbiwan
Gość Klient Napisano 6 października 2010 #2 Napisano 6 października 2010 Bardzo dobra obsługa. Polecam sklepy na kętrzyńskiego. Potrafią doradzić i dobrać to czego każdy klient szuka. Kupiłem i jestem bardzo zadowolony. K. z Olsztyna
Gość Elżbieta Napisano 17 kwietnia 2014 #3 Napisano 17 kwietnia 2014 Właśnie stamtąd wracam, bo mieszkam po sąsiedzku - brak zainteresowania klientem (pusty sklep), dwóch obsługujących panów, którym nie chce się nawet wstać. Odsyłali mnie jeden do drugiego, jak wróciłam do pierwszego z dłuższymi włosami i miną cwaniaka, ten podsumował kolegę, że jest leniwy i odesłał mnie ponownie. To jakaś kpina jest. Gdybym była kierownikiem sklepu z miejsca odesłałabym obydwu do domu, bo nie po to przychodzi się do pracy, żeby grać w pasjansa i nie interesować się klientem. Brak szacunku, jeszcze w dodatku drwiny. Nie życzę sobie ani innym szanującym swój czas takiej beznadziejnej obsługi. Do Obi też trafię, z wielką chęcią.
Gość Elżbieta Napisano 17 kwietnia 2014 #4 Napisano 17 kwietnia 2014 Właśnie stamtąd wracam, bo mieszkam po sąsiedzku - brak zainteresowania klientem (pusty sklep), dwóch obsługujących panów, którym nie chce się nawet wstać. Odsyłali mnie jeden do drugiego, jak wróciłam do pierwszego z dłuższymi włosami i miną cwaniaka, ten podsumował kolegę, że jest leniwy i odesłał mnie ponownie. To jakaś kpina jest. Gdybym była kierownikiem sklepu z miejsca odesłałabym obydwu do domu, bo nie po to przychodzi się do pracy, żeby grać w pasjansa i nie interesować się klientem. Brak szacunku, jeszcze w dodatku drwiny. Nie życzę sobie ani innym szanującym swój czas takiej beznadziejnej obsługi. Do Obi też trafię, z wielką chęcią.
Gość Elżbieta Napisano 17 kwietnia 2014 #5 Napisano 17 kwietnia 2014 Właśnie stamtąd wracam, bo mieszkam po sąsiedzku - brak zainteresowania klientem (pusty sklep), dwóch obsługujących panów, którym nie chce się nawet wstać. Odsyłali mnie jeden do drugiego, jak wróciłam do pierwszego z dłuższymi włosami i miną cwaniaka, ten podsumował kolegę, że jest leniwy i odesłał mnie ponownie. To jakaś kpina jest. Gdybym była kierownikiem sklepu z miejsca odesłałabym obydwu do domu, bo nie po to przychodzi się do pracy, żeby grać w pasjansa i nie interesować się klientem. Brak szacunku, jeszcze w dodatku drwiny. Nie życzę sobie ani innym szanującym swój czas takiej beznadziejnej obsługi. Do Obi też trafię, z wielką chęcią.
Gość mhtyl Napisano 17 kwietnia 2014 #6 Napisano 17 kwietnia 2014 Cytat Do Obi też trafię, z wielką chęcią. Ale czy w Obi też z chęcią powitają?
Gość oLSZTYNIAK Napisano 27 września 2014 #7 Napisano 27 września 2014 A ja jestem tam bardzo czestym klientem, moze raczej salonu łazienkowego gdzie pracuje 2 przemile Panie i dwóch bardzo kompetentnych Panow. Zawsze doradza i znajdą wyjscie z zagwostek jakie zostawiają po sobie "fachowcy" .
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się