lenonki Napisano 30 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 30 września 2010 Rozglądam się za jakimś małym stolikiem pod lampkę, najlepiej jakby był jakiś niedrogi, a w miarę nowoczesny, generalnie o coś na czasie mi chodzi. Może znacie jakieś sklepy, mogą być internetowe, w których cos takiego dostanę, a przy okazji nie zapłacę fortuny? Będę wdzięczna za namiary. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 14 października 2010 Udostępnij #2 Napisano 14 października 2010 Poszukaj np. tutaj :http://decodeco.es24.pl/category/41662/sza...on-i-lampe.html Link do komentarza
mohito Napisano 7 stycznia 2011 Udostępnij #3 Napisano 7 stycznia 2011 To zależy w jakim kolorze szukasz i z jakiego materiału. W sumie elegancki jest ten stolik nocny: Jest on z prawdziwego drewna sosnowego, także na pewno jest solidny i będzie bardzo długo stał przy Twoim łóżku. Link do komentarza
DobreGrzejniki Napisano 1 lutego 2011 Udostępnij #4 Napisano 1 lutego 2011 (edytowany) Jest dużo sklepów internetowych z meblami,więc an pewno znajdziesz odpowiedni stolik pod lampke. Pamietaj tylko o tym,aby wybrać dobrą i godną zaufania firme,. Edytowano 1 lutego 2011 przez DobreGrzejniki (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #5 Napisano 3 lipca 2011 a mnie się podoba coś takiego albo ikea takie nawet z 19.90 Link do komentarza
darek2Czysz Napisano 4 lipca 2011 Udostępnij #6 Napisano 4 lipca 2011 @MohitoBardzo fajny stolik. Gdzie można go zakupić ? Link do komentarza
Mocate Napisano 8 lipca 2011 Udostępnij #7 Napisano 8 lipca 2011 Mnie się bardzo taki podoba ) Link do komentarza
letin Napisano 12 lipca 2011 Udostępnij #8 Napisano 12 lipca 2011 @Mocate - stolik rewelacja z tym że nie każdemu będzie pasował Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 12 lipca 2011 Udostępnij #9 Napisano 12 lipca 2011 Skąd jesteś? Mam stolarza na emeryturze który zrobi taki stolik za paredziesiąt złotych w takim stylu jaki sobie wybierzesz. Link do komentarza
MagiaOrientu Napisano 9 sierpnia 2011 Udostępnij #10 Napisano 9 sierpnia 2011 Stolik za 50zl to dosyć atrakcyjna cena,ale zawsze możesz poszukać jeszcze w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych. Tam jest spory wybór i kupisz równie tanio. Link do komentarza
retrofood Napisano 15 sierpnia 2011 Udostępnij #12 Napisano 15 sierpnia 2011 Do skomplikowanych kształtów takich stolików to jeszcze trzeba fundnąć se sprzątaczkę z pękiem strusich piór, coby kurze z zakamarków wypędzała. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się