Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja też bardzo lubię macanie. Kurde normalnie bratnie dusze,
-
Dzisiaj, czyli 1 kwietnia, o godz. 15-tej załączyłem dopływ z sieci. Nie jest jeszcze niezbędny, ale istnieje możliwość, że do rana energii zgromadzonej w baterii nie starczy. Pogoda dzisiejsza pod psem, typowo listopadowa. Siąpi mżawka w zasadzie od rana, produkcja z paneli w granicach 0,1 - 0,4 kW, tylko w porywach coś z tego idzie do baterii, której poziom naładowania sięgnął jedynie 47%. Może jutro będzie jaśniej?
-
Otóż to Mogłabym przez internet, ale jeśli chodzi o dodatki, to ja sobie lubię pomacać i sprawdzić, jak to wygląda "na żywo" I na przykład dziś przekonałam się, że warto Potrzebuję wąski długi pojemnik (30x10 cm) na moje kosmetyki "pod ręką". Ma stanąć na murku pod lustrem i zasłonić te wszystkie kremy i inne takie, żeby było wrażenie porządku . W internecie wyhaczyłam taki z bambusa i na focie - rewelacja. Zobaczyłam go dziś w sklepie ... no i cholerka, nie pasuje! Kolorystycznie mi nie pasuje Dlatego lubię sobie zobaczyć i pomacać
-
Zwykle tak jest. Jest srylion różności ale nie to czego szukamy
-
Dobry pomysł Oblazłam wszystkie dostępne w mieścince Jyski, Pepco, Actiony, Half Price, salony łazienek i nie znalazłam nic fajnego. Jestem zatem usprawiedliwiona w kontekście dokonania dużych zakupów
-
-
Popularne tematy