maniuś-maniek Napisano 29 września 2010 #1 Napisano 29 września 2010 spodobał mi sie wygląd elewacji i tak się zastanawiam intensywnie jak pomieszczenia rozlokowano??jak się to cudeńko zwie?
maniuś-maniek Napisano 29 września 2010 Autor #2 Napisano 29 września 2010 wie ktoś co to za projekt?
Redakcja Napisano 30 września 2010 #3 Napisano 30 września 2010 Witam,zdjęcie jest własnością firmy Roben - producenta ceramiki budowlanej. Postaram się dowiedzieć, co to za projekt. Jeśli mi się to uda zamieszę odpowiedź.Dotyczy:PozdrawiamMarcin Szymanik
Redakcja Napisano 30 września 2010 #4 Napisano 30 września 2010 Otrzymaliśmy odpowiedź z firmy Roben: Cytat Zdjęcie pochodzi z archiwum niemieckiego. Wysłaliśmy pytanie do centrali niemieckiej o informacje, jakie to biuro projektowe, jaka jest nazwa projektu i czy dostaniemy rzuty. Jak tylko dostaniemy odpowiedź, to ją Państwu przekżemy.P.S. Na elewacji jest cegła licowa ręcznie formowana Röben GEESTBRAND biała cieniowana. PozdrawiamMarcin Szymanik
Redakcja Napisano 1 października 2010 #5 Napisano 1 października 2010 Witam,otrzymaliśmy informację, że niestety nie uda się uzyskać projektu tego domu.PozdrawiamMarcin Szymanik
maniuś-maniek Napisano 25 października 2010 Autor #6 Napisano 25 października 2010 Cytat Witam,otrzymaliśmy informację, że niestety nie uda się uzyskać projektu tego domu.PozdrawiamMarcin Szymanik witammimo wszystko bardzo jestem wdzięczna za zaangażowaniepozdrawiam
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się