ewelina2128 Napisano 29 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 29 września 2010 Witam , właśnie rozważam decyzję o zakupie tego projektu jednak mam jeden problem z łączoną kuchnia z salonem chciałabym prosić o zdjęcia jak to jest w waszych domach rozmieszczone. Zastanawiam się nad ladą , ale nie jestem przekonana do tego pomysłu. ( nie wiem czy kuchnie oddzielić czy łączyć z salonem ). Link do komentarza
maniuś-maniek Napisano 29 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 29 września 2010 jaki to jest ten projekt nie wiem ale ja nie chciałabym mieć salonu z aneksem już samo rozprzestrzenianie się tego tłustego kurzu mnie przerażachyba że kuchnia będzie raczej nieużytkowajak u mojej znajomejpięknie i czyściutko bo gotują zazwyczaj tylko wodę na herbatę... Link do komentarza
melek1 Napisano 16 października 2010 Udostępnij #3 Napisano 16 października 2010 (edytowany) Cytat Witam , właśnie rozważam decyzję o zakupie tego projektu jednak mam jeden problem z łączoną kuchnia z salonem chciałabym prosić o zdjęcia jak to jest w waszych domach rozmieszczone. Zastanawiam się nad ladą , ale nie jestem przekonana do tego pomysłu. ( nie wiem czy kuchnie oddzielić czy łączyć z salonem ). fajnie ma to rozwiązane ten projekt domu DOM DOPASOWANY z NNDOM, kuchnia może być otwarta i zamknięta, jak pojawiają się goście zamykasz kuchnie i nikt nie widzi ewentualnego bałaganu Edytowano 16 października 2010 przez melek1 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
fasolka1982 Napisano 16 października 2010 Udostępnij #4 Napisano 16 października 2010 Cytat fajnie ma to rozwiązane ten projekt domu DOM DOPASOWANY z NNDOM, kuchnia może być otwarta i zamknięta, jak pojawiają się goście zamykasz kuchnie i nikt nie widzi ewentualnego bałaganu w sumie takie drzwi można w wielu innych projektach też zastosować jest to fajny pomysł na ukrycie "brudnych garów" Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się