Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Niczym "adidasy"
-
I jeszcze ciężkim regałem i ciężką zabudową pralki, pralką ... dobra, przekonałeś mnie - nie będzie kleju
-
Przez podczytywacz · Napisano
Przecież ona z założenia ma być "pływająca"... A przecież będzie dociśnięta wanną, ustabilizowana kibelkiem... -
Dotarły panele podłogowe ... piękne są 🙂 Winylowe na pióro-wpust, ze zintegrowanym podkładem 🙂 Takie chciałam. Ciemniejsze niż jasno szare ściany, żeby zachować kontrast 🙂 Te panele pod spodem ten podkład mają taki ... hmmm, gumowany. Tak się zastanawiam, czy pierdzielnąć je miejscowo punktami na mamuta do podłoża Pewnie nie ma takiej konieczności, ale będą dylatacje pod ścianami i nie chciałabym, żeby panele mi się przemieszczały ... więc chyba "chwycimy" je w kilku punkcikach na tego mamuta, niech już jest pewne Nadmienię, że panele grubości 6,5 mm i będą kładzione na istniejące płytki podłogowe
-
Zgodnie z założeniami, przez chmury przebija się tyle światła, ze panele generują już ponad 0,9 kW, a więc nie jest źle. Przeszliśmy na normalny reżim używania i zużywania energii. Powoli bo powoli, ale w baterii jest coraz więcej.
-
-
Popularne tematy