marz Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #1 Napisano 4 sierpnia 2010 Witam,zapraszam wszystkich sympatyków projektu Z94 do dzielenia się swoimi uwagami Link do komentarza
marz Napisano 9 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #2 Napisano 9 sierpnia 2010 Cytat Witam,zapraszam wszystkich sympatyków projektu Z94 do dzielenia się swoimi uwagami My zamieniliśmy garaż na 2 pokoje, w ten sposób mamy salon + 4 pokoje, ponadto dodajemy okno w jadalni i na razie planujemy zostać tylko na parterze Link do komentarza
lisowska Napisano 6 października 2010 Udostępnij #3 Napisano 6 października 2010 Cytat My zamieniliśmy garaż na 2 pokoje, w ten sposób mamy salon + 4 pokoje, ponadto dodajemy okno w jadalni i na razie planujemy zostać tylko na parterze Witam, My mamy zamiar stawiac Z94 w przyszlym roku, mamy juz zaplanowane zmiany, głónwe to zmiana lokalizacji schodow na gore iu dodatkowe okno w jadalni.Na poczatku tez planujemy byc na dole, ale tylko na poczatku, gora bedzie zrobiona dla syna, narazie ma 3 latka wiec do 6 roku i tak pewnei bedzie z nami na dole Link do komentarza
zozololek Napisano 14 kwietnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 14 kwietnia 2011 (edytowany) Witam,Wczoraj zakupiłem projekt z pracowni z500 - z94.Za tydzień jestem umówiony w sprawie adaptacji. Wraz z żoną zdecydowaliśmy wprowadzić kilka zmian i zaadoptować poddasze. Komentarze na temat tego projektu mówią, że jest on w zainteresowaniu wielu chcących się budować lub już budujących. Może jakieś sugestie, porady, uprzedzenia?Wklejam zmiany jakie wstępnie zaplanowałem jeśli chodzi o parter. Proszę o komentarze.Orginalnie i po zmianach: Edytowano 14 kwietnia 2011 przez zozololek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się