Maciek Napisano 21 listopada 2005 Udostępnij #1 Napisano 21 listopada 2005 Miesiąc temu kupiłem swój pierwszy numer Budujemy Dom i znalazłem jakąś ankietę chciałbym zapytać o co w tym tak naprawdę chodzi? czy jest ktoś na forum kto należy do tego klubu? co z tego będę miał jak wyślę do nich moje dane? A i oczywiście, czy jesteście zadowoleni z tego klubu? Czekam na listy w tej sprawie Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 listopada 2005 Udostępnij #2 Napisano 21 listopada 2005 Zasady Klubu Budujacych Dom znadują się na stronie https://budujemydom.pl/bd/kbd/ oraz w gazecie razem z Deklaracją Akcesyjną do KBD. Upraszczając, aby wstąpić do Klubu trzeba wypełnić wspomnianą Deklarację wyciętą z aktualnego numeru (honorujemy tylko oryginalne blankiety) i wysłać na adres redakcji BD. Wówczas nasz Czytelnik/Klubowicz otrzyma 30 pkt, co oznacza, że wyślemy do niego trzy kolejne numery Budujemy Dom Punkty można zdobywać w zamian za odsyłanie wypełnionych ankiet, które dołączamy do każdego numeru wysyłanego do Klubowiczów (od 20 do 50 punktów w zależności od skomplikowania ankiety). Najczęściej pytamy o znajomośc firm z branży budowlanej, lub o przypadki z życia budowy wzięte. Link do komentarza
Sławomir Napisano 21 listopada 2005 Udostępnij #3 Napisano 21 listopada 2005 Jestem w tym klubie od roku no i otrzymuję gazetę bezpłatnie - to najważniejsze Redakcja nie napisała, że można za zebrane punkty "kupić" na przykład informator lub wydania specjalne. Polecam Link do komentarza
rafalutek Napisano 18 lutego 2006 Udostępnij #4 Napisano 18 lutego 2006 Niewiele wiem o tym klubie bo dopiero przed wczoraj wysłałem. Myślę że wiele nie tracę, a wiele zyskuję. Bardzo lubię czytać gazetę "budujemy dom", moim zdanie jest ona bardziej zrozumiała niż inne gazety tego typu np: "Murator". A otrzymywanie numeru za darmo i to do domu będzie wielkim udogodnieniem. Polecam wszystkim czytającym "Budujemy dom"!!! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się