dodi Napisano 11 czerwca 2010 #1 Napisano 11 czerwca 2010 Przeszukuje dzien po dniu kolejne sklepy internetowe i nie moge znalesc koloru plytki. Chodzi o fiolet, ale nie o wrzosowy, zadne babcine rozowo-fioletowe ani oberzyna. Ciemny fiolet taki jak ww zalaczony na obrazku, a najlepiej zworkow, ewentualnie z mala faktura. Jak ktos gdzie sie natknal na taki odcien glazury, to prosba o namiary.
2hd Napisano 23 czerwca 2010 #2 Napisano 23 czerwca 2010 A ile sklepów internetowych odwiedziłaś do tej pory? Bo wg mnie w internecie znajdziesz niemal wszystko,wystarczy tylko znać dobra firmę z elementami wyposażenia do łazienek oraz ceramika.
animus Napisano 24 czerwca 2010 #3 Napisano 24 czerwca 2010 Cytat Przeszukuje dzien po dniu kolejne sklepy internetowe i nie moge znalesc koloru plytki. Chodzi o fiolet, ale nie o wrzosowy, zadne babcine rozowo-fioletowe ani oberzyna. Ciemny fiolet taki jak ww zalaczony na obrazku, a najlepiej zworkow, ewentualnie z mala faktura. Jak ktos gdzie sie natknal na taki odcien glazury, to prosba o namiary. mozajkaA co biskup przyjeżdża do Ciebie w gości .
dodi Napisano 28 czerwca 2010 Autor #4 Napisano 28 czerwca 2010 Animus mozeni nie biskup, ale mam takie widzimisie na taki kolor.Żywy mocny konkretny. 2hd- przegladalam bardzo duzo, gdybym trafila na odpowiedni kolor to bym nie zadawala pytania.
coolibeer Napisano 28 czerwca 2010 #5 Napisano 28 czerwca 2010 Cytat [attachment=6161:imagesCAK2N1QG.jpg]Przeszukuje dzien po dniu kolejne sklepy internetowe i nie moge znalesc koloru plytki. Chodzi o fiolet, ale nie o wrzosowy, zadne babcine rozowo-fioletowe ani oberzyna. Ciemny fiolet taki jak ww zalaczony na obrazku, a najlepiej zworkow, ewentualnie z mala faktura. Jak ktos gdzie sie natknal na taki odcien glazury, to prosba o namiary. POSZUKAJ TU
budowniczy72 Napisano 30 czerwca 2010 #6 Napisano 30 czerwca 2010 Z fioletem będzie ciężko. Ostatnio beż i brąz robią furorę. ale znalazłem to:http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeosh...-Emphasis15.jpg
dodi Napisano 30 czerwca 2010 Autor #7 Napisano 30 czerwca 2010 czy wszystko musi byc takie nijakie bez i braz, a gdzie awangarda i nuta fantazji w tych plytkach. Mozaika jak mozaika ale to wciaz nie ten odcien. Wszystki ekolory swiata tylko niema akurat tego ktory chce
budowniczy72 Napisano 1 lipca 2010 #8 Napisano 1 lipca 2010 no to pozostaje opcja płytek na zamówienie. Wtedy wybierzesz sobie taki kolor, jaki będziesz chcieć.
dodi Napisano 1 lipca 2010 Autor #9 Napisano 1 lipca 2010 I w ten sposob zaplace majatek a lazienka jest olbrzymia, by najmniej jak dla mnie. osoby przez 24 lata przyzwyczajonej do 3 metrow! cos innego wykabinuje najwyzej;P
budowniczy72 Napisano 2 lipca 2010 #10 Napisano 2 lipca 2010 Możesz zamówić w sklepie. Sprowadzą Ci za dodatkową opłatą (może jeszcze mają w magazynie?), a zapłacisz mniej niż za indywidualne zamówienie.
coolibeer Napisano 2 lipca 2010 #12 Napisano 2 lipca 2010 Cytat I w ten sposob zaplace majatek a lazienka jest olbrzymia, by najmniej jak dla mnie. osoby przez 24 lata przyzwyczajonej do 3 metrow! cos innego wykabinuje najwyzej;P Nie zapłacisz. Tam gdzie podałem ci linka kupowałem i projekt mam gratis jeśli zakupię u nich płytki. Mówisz jaką chcesz łazienkę i robią projekt podoba się ok a jak nie poprawki i mogę ich polecić. Spróbuj
dodi Napisano 2 lipca 2010 Autor #13 Napisano 2 lipca 2010 OOO i to mi sie podoba, spobojemy i przynajmniej ktos cos zrobi za mnie;)To znaczy ze oni robia mi projekt pod warunkiem zakupu plytek, a wykonanie? Bo ja juz mam takiego fajnego bezplatnego magika od plytek- czytaj jako moj tata;p
2hd Napisano 15 lipca 2010 #14 Napisano 15 lipca 2010 Dokładnie tak,możesz dogadać się ze sklepem internetowym aby sprowadził dla Ciebie określony kolor/wzór płytek,/. Z tym nie ma większego problemu.
Proton Napisano 17 września 2010 #15 Napisano 17 września 2010 Zobacz sobie płytki na opocznoplytki.pl. Maja tam taki duży wybór, że myślę że znajdziesz interesujący Cię kolor. Zdarzają się też niezłe promocje w zakładce "hity cenowe". Chociaż moim zdaniem faktycznie jest to nieco "biskupi" kolor. Ja bym wybrała co innego, ale o gustach się nie dyskutuje.
2hd Napisano 24 listopada 2010 #16 Napisano 24 listopada 2010 Ja wiem czy biskupi kolor? To dosyć względne pojęcie i moim zdaniem wszystko jest kwestią gustu. Ale do łazienki jak najbardziej pasują.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się