Skocz do zawartości

kolor płytki

dodi

Recommended Posts

Napisano

DSC01446.jpg

Przeszukuje dzien po dniu kolejne sklepy internetowe i nie moge znalesc koloru plytki. Chodzi o fiolet, ale nie o wrzosowy, zadne babcine rozowo-fioletowe ani oberzyna. Ciemny fiolet taki jak ww zalaczony na obrazku, a najlepiej zworkow, ewentualnie z mala faktura. Jak ktos gdzie sie natknal na taki odcien glazury, to prosba o namiary.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
A ile sklepów internetowych odwiedziłaś do tej pory? Bo wg mnie w internecie znajdziesz niemal wszystko,wystarczy tylko znać dobra firmę z elementami wyposażenia do łazienek oraz ceramika.
Napisano

Cytat

Przeszukuje dzien po dniu kolejne sklepy internetowe i nie moge znalesc koloru plytki. Chodzi o fiolet, ale nie o wrzosowy, zadne babcine rozowo-fioletowe ani oberzyna. Ciemny fiolet taki jak ww zalaczony na obrazku, a najlepiej zworkow, ewentualnie z mala faktura. Jak ktos gdzie sie natknal na taki odcien glazury, to prosba o namiary.

Rozwiń  

mozajka

A co biskup przyjeżdża do Ciebie w gości . 
Napisano
Animus mozeni nie biskup, ale mam takie widzimisie na taki kolor.

Żywy mocny konkretny.

2hd- przegladalam bardzo duzo, gdybym trafila na odpowiedni kolor to bym nie zadawala pytania.
Napisano
  Cytat

[attachment=6161:imagesCAK2N1QG.jpg]

Rozwiń  

POSZUKAJ TU
Napisano
czy wszystko musi byc takie nijakie bez i braz, a gdzie awangarda i nuta fantazji w tych plytkach. Mozaika jak mozaika ale to wciaz nie ten odcien. Wszystki ekolory swiata tylko niema akurat tego ktory chce unsure.gif
Napisano
I w ten sposob zaplace majatek a lazienka jest olbrzymia, by najmniej jak dla mnie. osoby przez 24 lata przyzwyczajonej do 3 metrow! cos innego wykabinuje najwyzej;P
Napisano
  Cytat

I w ten sposob zaplace majatek a lazienka jest olbrzymia, by najmniej jak dla mnie. osoby przez 24 lata przyzwyczajonej do 3 metrow! cos innego wykabinuje najwyzej;P

Rozwiń  

Nie zapłacisz. Tam gdzie podałem ci linka kupowałem i projekt mam gratis jeśli zakupię u nich płytki. Mówisz jaką chcesz łazienkę i robią projekt podoba się ok a jak nie poprawki i mogę ich polecić. Spróbuj
Napisano
OOO i to mi sie podoba, spobojemy i przynajmniej ktos cos zrobi za mnie;)

To znaczy ze oni robia mi projekt pod warunkiem zakupu plytek, a wykonanie? Bo ja juz mam takiego fajnego bezplatnego magika od plytek- czytaj jako moj tata;p
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Dokładnie tak,możesz dogadać się ze sklepem internetowym aby sprowadził dla Ciebie określony kolor/wzór płytek,/. Z tym nie ma większego problemu.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Zobacz sobie płytki na opocznoplytki.pl. Maja tam taki duży wybór, że myślę że znajdziesz interesujący Cię kolor. Zdarzają się też niezłe promocje w zakładce "hity cenowe". Chociaż moim zdaniem faktycznie jest to nieco "biskupi" kolor. Ja bym wybrała co innego, ale o gustach się nie dyskutuje.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Ja wiem czy biskupi kolor? To dosyć względne pojęcie i moim zdaniem wszystko jest kwestią gustu. Ale do łazienki jak najbardziej pasują.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...