Skocz do zawartości

Szukam dobrego parkieciarza

Recommended Posts

• 6 miesiące temu...
Witam jestem parkieciarzem. http://parkieciarz.lublin.pl
Układaniem parkietów zajmuję się od 1990 roku. Jestem rzemieślnikiem z tytułem mistrzowskim w zawodzie parkieciarz, nadanym mi przez Izbę Rzemiosł i Przedsiębiorczości w Lublinie. Mam również uprawnienia i przygotowanie pedagogiczne do nauki tego zawodu. Jestem także w komisji egzaminacyjnej zawodu parkieciarz. Należę do Cechu lubelskiego, klubu parkieciarza profesjonalisty oraz do Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Parkieciarzy.
Mam na swoim koncie wiele osiągnięć zawodowych. Wykonywałem replikę parkietu pałacowego w Dworze Anna w Jakubowicach Konińskich (replika parkietu z pałacu Zamojskich w Kozłówce). Układałem parkiet w Zespole Pałacowo-Parkowym Wierzchowiska koło Lublina. Wykonywałem podłogę na scenie w Centrum Kongresowym Akademii Rolnicznej w Lublinie, obecnie Uniwersytetu Przyrodniczego. Miałem również okazję układać postarzane parkiety w pałacu w Jabłonnej koło Lublina.
Mógłbym wymieniać jeszcze wiele przykładów, ale dla mojej firmy najważniejsze jest dobrze wykonać swoją pracę. Zadowolony klient jest najlepszą reklamą firmy i żaden opis zasług i osiągnięć tego nie zastąpi.
Pracujemy czysto i dokładnie, każdego klienta traktując jako partnera.
Myślę, żę moje usługi przyniosą Państwu wiele radości i zadowolenia w użytkowaniu podłóg przez nas wykonanych.
Współpracuję z zakładem stolarskim produkującym parkiet na indywidualne zamówienie, zapewnię Państwu kontakt, aby pominąć marżę sklepową. Materiały takie jak kleje i lakiery kupuję w hurtowni celem obniżenia Państwa kosztów. Nie wykluczam indywiualnego zakupu chemii przez Państwa.
Pracuję tylko na profesjonalnych materiałach z atestami i aprobatą techniczną. Od momentu, kiedy Państwo zdecydujecie się na moje usługi, zajmę się wszystkim (m.in.: pomiarami, dostawami parkietu i chemii itd.), aby oszczędzić Państwa cenny czas.
Andrzej Adamiec
http://parkieciarz.lublin.pl
  • 2 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...