leslawp Napisano 20 maja 2010 Udostępnij #1 Napisano 20 maja 2010 chodzi mi o koszty ogrzewania domu , czy 90-100 metrów parterowy czy taki sam metraz z poddaszem ?? zakladajac ze dom bedzie ogrzewany piecem na wegiel Link do komentarza
leslawp Napisano 20 maja 2010 Autor Udostępnij #2 Napisano 20 maja 2010 Cytat chodzi mi o koszty ogrzewania domu , czy 90-100 metrów parterowy czy taki sam metraz z poddaszem ?? zakladajac ze dom bedzie ogrzewany piecem na wegiel Rozwiń co wyjdzie taniej o to mi chodzi czy jest róznica w kosztach ogrzewania domu parterowego i takiego z uzytkowym poddaszem zakladając ze powierzchnia bedzie taka sama Link do komentarza
bobu62 Napisano 20 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 20 maja 2010 Cytat co wyjdzie taniej o to mi chodzi czy jest róznica w kosztach ogrzewania domu parterowego i takiego z uzytkowym poddaszem zakladając ze powierzchnia bedzie taka sama Rozwiń Z poddaszem użytkowym? Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 21 maja 2010 Udostępnij #4 Napisano 21 maja 2010 jeżeli skutecznie odetniesz parter od poddasza to nie ma takiej opcji żebyś płacił tyle samo za ogrzewanie .tle że budowa w przeliczeniu na m2 powierzchni będzie o 100% droższa .pomimo ogólnie tych samych wydatków poniesionych na inwestycję jako taką. Link do komentarza
NOTO Napisano 18 sierpnia 2010 Udostępnij #5 Napisano 18 sierpnia 2010 z poddaszem będzie tańszy w utrzymaniu ... ale niewiele. Wynika to z mniejszej powierzchni ścian zewnętrznych. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się