xyzEwelinAzyx Napisano 27 kwietnia 2010 #1 Napisano 27 kwietnia 2010 Znalazłam piękny dom , lecz jest on juz sprzedany chciałabym znaleźc jego projekt. czy ktos moze kojarzy ten dom? Będę bardzo wdzięczna .
ikas3 Napisano 1 maja 2010 #2 Napisano 1 maja 2010 Cytat Znalazłam piękny dom , lecz jest on juz sprzedany chciałabym znaleźc jego projekt. czy ktos moze kojarzy ten dom? Będę bardzo wdzięczna . Najprościej będzie chyba skontaktować się z ogłoszeniodawcą i poprosić go o namiar na projekt. Ale tak "na oko" to wygląda mi on na projekt indywidualny. Nie kojarzę takiego domu w projektach gotowych, które oglądałem, poza tym jest zbyt przekombinowany jak na gotowca (który, jak wiadomo, musi być w miarę uniwersalny, żeby podobać się jak największej liczbie potencjalnych klientów). Ale to tylko moje przypuszczenia.
Draagon Napisano 4 maja 2010 #3 Napisano 4 maja 2010 Gdybym ja obstawiał to tez jest to indywidualny projekt. Też sienie spotkałem nawet w zbliżeniu z podobnym kształtem dachu...
animus Napisano 4 maja 2010 #4 Napisano 4 maja 2010 Cytat Znalazłam piękny dom , lecz jest on juz sprzedany chciałabym znaleźc jego projekt. czy ktos moze kojarzy ten dom? Będę bardzo wdzięczna . Powiem tak mi się ten twór nie podoba to na pewno nie jest typówka raczej projekt indywidualny albo projekt małej rezydencji.Pewnie to dom jakiegoś cygana i miał dość chodzenia po tych schodach domek z basztą
kropeczka_ns Napisano 6 maja 2010 #6 Napisano 6 maja 2010 nooooooooo a ta baszta z przodu? Jak już budowac dom tak na oko za poltora miliona to naparwde mozna wybrac ciekawszy.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się