Skocz do zawartości

Tablica magnetyczna na klucze

kamans

Recommended Posts

Napisano
ja wolałabym kupić gotową jeśli bym potrzebowała takową...

ale też bym się nie zdecydowała na takie coś na klucze, nie miałabym zaufania czy by trzymało. Zwłaszcza, że na tej stronce napisano, że teraz klucze już nie są magnetyczne (czy jakoś tak) tylko same breloki i koła na których są klucze zaczepione (nie wiem czy dokładnie w tych słowach napisane, ale sens mniej więcej taki) icon_smile.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
sa fajne farby magnetyczne na ,którymi można byłoby pomalować ścianę i ...... takowa ściana mogła by służyć np. za "ściankę na klucze" .
Potrzebne by były tylko małe płaski magnesiki do przyłożenia do ściany,później można kłaśc na to klucze.

A być może są już farby z opiłkami magnesu,a nie tylko żelaza .....
  • 2 tygodnie temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
W poprzednim domu miałam taką tablicę. Była bardzo przydatna i była dość tania, bo narzeczony sam ją zrobić. W każdym razie to naprawdę przydana rzecz w domu. Chociaż muszę przyznać,że bardziej podobają mi się te drewniane
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Wyglada w sumie dosc sensownie, ale np po jakims czasie ten magnes czasem nie slabnie? No, bo sprztanie czy szukianie kluczy po podlodze moze nie byc przyjemne...Ja chyba jednak wole tradycyjne rozwiazania, czyli wieszaczki icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...