Supersaxo Napisano 17 kwietnia 2010 #1 Napisano 17 kwietnia 2010 Macie takie sufity w waszych domach !? Szukam fajnych koncepcji do salonu , kuchni , przedpokoju, lazienek Co sadzicie o takich sufitach !?
mateuszlor Napisano 17 kwietnia 2010 #2 Napisano 17 kwietnia 2010 Jak dla mnie to ten sufit ze zdjęcia jest trochę za bardzo skomplikowany. Mi podoba się sufit taki jak ten
jętka Napisano 17 kwietnia 2010 #3 Napisano 17 kwietnia 2010 Szukając, znalazłam coś takiego. Wnętrze wygląda bardzo ekskluzywnie i nie potrzebuje dodatkowych ozdób.
Supersaxo Napisano 17 kwietnia 2010 Autor #4 Napisano 17 kwietnia 2010 Cytat Jak dla mnie to ten sufit ze zdjęcia jest trochę za bardzo skomplikowany. a dlaczego skomplikowany !???
mateuszlor Napisano 17 kwietnia 2010 #5 Napisano 17 kwietnia 2010 Cytat a dlaczego skomplikowany !??? Po prostu za dużo kombinacji i wygląda jak dla mnie trochę tandetnie
jętka Napisano 18 kwietnia 2010 #6 Napisano 18 kwietnia 2010 Cytat Po prostu za dużo kombinacji i wygląda jak dla mnie trochę tandetnie Myślę, że matueszlor chodzi o to, że jest to sufit niekoniecznie pasujący do domu a kojarzący się bardziej z centrum handlowym. Jest i uskok, i oświetlenie krawędziowe, do tego punktowe po obwodzie - trochę za dużo różnych elementów jak dla małego pomieszczenia, typu salon.
Supersaxo Napisano 18 kwietnia 2010 Autor #7 Napisano 18 kwietnia 2010 FAKT.Pierwszy sufit troche przesadzony......dlatego tez ciekawa jestem ,jakie wy macie sufity w salonach i kuchniach ... ... ja sama jeszcze nie wiem ,co chcialabym na taki sufit : halogeny czy LED.. :-/Podoba mi sie cos w tym stylu (oprocz sufitu ,podloga tez jest SUPER !) :
mateuszlor Napisano 18 kwietnia 2010 #8 Napisano 18 kwietnia 2010 Właśnie o to mi chodziło jętka.Mi podobają się sufity w drugą stronę niż na tych obrazkach, tj. wypukłe a nie wklęsłe.
Supersaxo Napisano 18 kwietnia 2010 Autor #9 Napisano 18 kwietnia 2010 sorry ,ale jesli o sufity ,to sie jeszcze troche malo orientuje w temacie ... mozesz mi wiec zarzucic jakas fotka sufitu wypuklego , ktory pasowal by do salonu lub przedpokoju , Mateuszlor... (!?)
Supersaxo Napisano 20 kwietnia 2010 Autor #11 Napisano 20 kwietnia 2010 super to wyglada (jak sie robi taki sufit i z czego najlepiej !???)
Mariusz38 Napisano 21 kwietnia 2010 #12 Napisano 21 kwietnia 2010 słuchajcie, a jak jest w kosztach taki sufit? wygląda nie najgorzej, ale cena?
mateuszlor Napisano 21 kwietnia 2010 #13 Napisano 21 kwietnia 2010 To pierwsze zdjęcie jest od Rigipsa, mają taką giętką płytę k-g.Co do drugiego to nie wiem jak zrobić, wydaje mi się że na sztywno na profilach.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się