Skocz do zawartości

Historia edycji

PeZet

PeZet

Zbudowałem kolejny CopperObject. Zdjęcia niebawem.

Co poza tym?

Wysypałem w rain gardenie żwirek; powinien być, a go nie było. Efekt? Błoto obklejało liście.

Trzy tygodnie temu skończyłem kłaść drugą i ostatnią warstę wełny na poddaszu. Ostatnio zasłoniłem wełnę folią. W czasie upałów folia się odkleja, więc złapałem ją ścinkami płyty gk. Na razie nic dalej nie zrobię, nie mam czasu.

Zbliżam się do końca budowy. Pozostało mi założyć barierki za drzwiami balkonowymi, wykończyć schody, położyć gipskarton.

I oddać do użyku.

Z aktualności:

large.Szambiara8mar2018.JPG.8a3d1d47096b5f16a1065da29fe3a638.JPG

Nieczystości wybrałem po pięciu miesiącach. Za to z beczki wodę trzeba wylewać na bieżąco, bo niewybierana - niewypodlewana zaśmiardywa się. Acz dla roślin to jak sądzę samo smaczne.

PeZet

PeZet

Co poza tym?

Wysypałem w rain gardenie żwirek; powinien być, a go nie było. Efekt? Błoto obklejało liście.

Trzy tygodnie temu skończyłem kłaść drugą i ostatnią warstę wełny na poddaszu. Ostatnio zasłoniłem wełnę folią. W czasie upałów folia się odkleja, więc złapałem ją ścinkami płyty gk. Na razie nic dalej nie zrobię, nie mam czasu.

Zbliżam się do końca budowy. Pozostało mi założyć barierki za drzwiami balkonowymi, wykończyć schody, położyć gipskarton.

I oddać do użyku.

Z aktualności:

Nieczystości wybrałem po pięciu miesiącach. Za to z beczki wodę trzeba wyelwać na bieżąco, bo niewybierana zaśmiardywa się. Acz dla roślin to samo smaczne.

PeZet

PeZet

Co poza tym?

I oddać do użyku.

Z aktualności:

Ogród wygląda kwitnąco. Nieczystości wybrałem po pięciu miesiącach. Za to z beczki wodę trzeba wyelwać na bieżąco, bo niewybierana zaśmiardywa się. Acz dla roślin to samo smaczne.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...