Pomocnik Napisano 23 marca 2010 Udostępnij #1 Napisano 23 marca 2010 W marcu sieć sklepów PSB-Mrówka powiększyła się o 3 nowe placówki sektora dom i ogród w miastach: Wschowa (woj. lubuskie), Stalowa Wola (woj. podkarpackie) i Zduńska Wola (woj. łódzkie). Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/dachy-i-rynny/aktualnosci/11195-nowe-sklepy-psb-mrowka-oraz-i-pierwszy-obiekt-psb-profi Link do komentarza
Gość Marcin78 Napisano 23 marca 2010 Udostępnij #2 Napisano 23 marca 2010 to profi to kiła drogo i nic ciekawego.. Link do komentarza
Gość rafi70 Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 24 maja 2010 a ja tam byłem i wporzo jest. Szybka i miła obsługa. Nie ma badziewia jak w Casto czy LM. Jak wiesz czego chcesz to nie musisz robic kilometrów. A co do cen, to rynkowe są i pogadac o upustach można.. Link do komentarza
Gość ZadowolonyKlient Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #4 Napisano 24 maja 2010 A mi się bardzo podoba w tym NOWYM PROFI! Najważniejsze jest to że dostosują się cenowo do potrzeb i możliwości każdego! Ja się już przestawiłem z Casto i LM na NICH!. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się