d-d Napisano 22 lutego 2010 Udostępnij #1 Napisano 22 lutego 2010 Witam,Poszukuję architekta do zaprojektowania domu jednorodzinnego z garażem dwustanowiskowym o powierzchni ok. 200-220 m2. Interesuje mnie nowoczesna architektura, w takim stylu jak projekt "Z Klasą 1" pracowni Domy z wizją. Zainteresowanych podjęciem współpracy (z Warszawy lub okolic) proszę o kontakt mailowy.Może Wy drodzy forumowicze możecie polecić jakiegoś sprawdzonego architekta Wszystkie oferty/zgłoszenia proszę o przesyłanie na adres: szukamarchitekta@wp.plPozdrawiam Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 22 lutego 2010 Udostępnij #2 Napisano 22 lutego 2010 Dla mnie projektują APO Architekci. Link do komentarza
pariah Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #3 Napisano 21 kwietnia 2010 No to ja na przyszłosć polecam ekipę n-design.Fachowcy pełną parą, co zresztą można zobaczyć na ich stronie w galerii.Naprawde wykonują kawał dobrej roboty. Warto wiedzieć o ich istnieniu. Link do komentarza
GAD Napisano 22 kwietnia 2010 Udostępnij #4 Napisano 22 kwietnia 2010 Polecam pracownię www.tissu.com.plJa osobiście jestem bardzo zadowolony! Link do komentarza
ikas3 Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #5 Napisano 1 maja 2010 Ja, dla odmiany, nie polecam architektów z Grodziska Maz. / Milanówka: m-projekt, czy jakoś tak. Niesłowni, nieterminowi, zero inicjatywy, żadnych podpowiedzi z ich strony. Obecnie projektują mi inni architekci, czekam na efekt końcowy. Link do komentarza
AutorskaPracowniaArchitekt Napisano 10 maja 2010 Udostępnij #6 Napisano 10 maja 2010 Witam,Jestem architektem wnętrz i krajobrazu.Jeśli jest Pan nadal zainteresowany współpracą, zapraszam.Proszę o ewentualny kontakt na e-mail: architekt.krajobrazu@wp.pl , lub tel: 504 164 304 działam na terenie Warszawy i okolic. Link do komentarza
futurial2020 Napisano 17 sierpnia 2010 Udostępnij #7 Napisano 17 sierpnia 2010 A w kwestii systemów bezpieczeństwa, monitoringu, ppoż oraz inteligentnych budynków służymy pomocą:www.futurial2020.plmail:kontakt@futurial2020.pl Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się