Pomocnik Napisano 3 lutego 2010 #1 Napisano 3 lutego 2010 Hurtownia budowlana: Hydrosolar Województwo: małopolskie Miasto: Radom Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/mazowieckie/hydrosolar1
Gość skwirka47 Napisano 3 lutego 2010 #2 Napisano 3 lutego 2010 towar praktycznie w cenach katalogowych przepłaciłem i nie jestem zadowolony kiepska obsługa, z dostawą towaru spóżnili się 2 dni pozdrawiam
Gość hydr. Napisano 14 lipca 2010 #3 Napisano 14 lipca 2010 Co do obsługi to potwierdzam bardzo słaba a towar w cenach jak wszędzie bez rewelacji, czyli minus bo na tle obsługi wypadają bardzo słabo przynajmniej w Radomiu
Gość małgorzatka Napisano 17 czerwca 2011 #4 Napisano 17 czerwca 2011 Towar jak wszędzie, jak się troche potarguje to można dostac dobre ceny. Z obsługi byłam bardzo zadowolona, pełny profesjonalizm. Podali mi też kilka firm instalacyjnych z których wybrałam jedną i byłam z ich pracy zadowolona, czysto, szybko i nie za drogo.
Gość mhtyl Napisano 19 czerwca 2011 #5 Napisano 19 czerwca 2011 Cytat towar praktycznie w cenach katalogowych przepłaciłem i nie jestem zadowolony kiepska obsługa, z dostawą towaru spóżnili się 2 dni pozdrawiam To co wcześniej nie pytałeś się co ile kosztuje? Sam sobie jesteś winien,a co do spóźnienia to nie ma tragedii co to jest 2 dni.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się