Pomocnik Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij #1 Napisano 1 lutego 2010 Hurtownia budowlana: Orion 2 Województwo: małopolskie Miasto: Radom Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/mazowieckie/orion-2 Link do komentarza
Gość klient Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij #2 Napisano 1 lutego 2010 ceny może i nie najniższe, ale obsługa i realizacja inwestycji wzorowa. Link do komentarza
Gość zadowolony Napisano 3 lutego 2010 Udostępnij #3 Napisano 3 lutego 2010 przystępne ceny, fachowa i profesjonalna obsługa Link do komentarza
Gość fotka55@wp.pl Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #4 Napisano 22 czerwca 2010 nie sądziłem, że trafię do firmy w której obsługa będzie na tak wysokim poziomie, no i do tego super doradztwo! dzięki nim mam na dachu piękną dachóweczkę zamiast blachy. Link do komentarza
Humbak Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #5 Napisano 23 czerwca 2010 Rany muszę tam zajrzeć! Wszyscy chwalą Link do komentarza
Gość klient Napisano 18 listopada 2011 Udostępnij #6 Napisano 18 listopada 2011 ceny wysokie, zarozumiała obsługa, a opinie wyżej pisali sami. Link do komentarza
Gość Michał Napisano 13 czerwca 2014 Udostępnij #7 Napisano 13 czerwca 2014 Profesjonalizm i fachowość to obce słowo dla obsługi. Szkoda, że podobnie jest z ceną. Pozostało tylko życzyć powodzenia w utrzymaniu działalności. Niezadowolony klient Link do komentarza
Gość IZA Napisano 20 listopada 2014 Udostępnij #8 Napisano 20 listopada 2014 Kupiłam u nich dach wraz z usługą, jestem bardzo zadowolona,obsługa profesjonalna i fachowa. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się