Jak zwykle DYSPUTA się rozwija bez podstawowych danych, typu rozmiar działki, jej plan z zaznaczonym słupem itd, itp...
A i pytacz stracił zainteresowanie i problemem obecności słupa, i samą działką, i naszymi wynurzeniami...
Nie używali, to nie napiszą...
To pytanie powinien skierować wprost do producenta, albo do dystrybutora, np. MRÓWKI...
No to nie rób i nie dopuszczaj się...
Okaż szacunek czytającym i językowi ojczystemu... włącz kontrolę tekstu, edytuj podkreślone czerwonym wężykiem słowa, w ostateczności korzystaj ze słownika albo spytaj jak to się pisze woojka google...
Dlaczego nie starczy? Jesli ten słup stoi w rogu to wycofać ogrodzenie za niego aby był swobodny dostęp z ulicy.
W mojej okolicy to standardowe rozwiązanie.
Mam problem z działaniem rekuperacji. Sterownik RMC 20 wskazuje błąd 3: Brak Sprężu-1. Niestety w instrukcji obsługi brak jakiejkolwiek informacji z czego może ten brak sprężu wynikać.
Filtry wymienione, wymiennik przedmuchany sprężonym powietrzem, wentylatory działają cicho, nie słychać, by był problem z łożyskiem.
Ktoś ma pomysł co to może być?
Na dodatek w instrukcji obsługi sterownika jest napisane: "po wymianie filtrów należy przyciskiem RESET na sterowniku wewnątrz centrali wyzerować licznik czasu". Problem w tym, ze nie mam pojęcia gdzie mam go resetować? Nie mam żadnego przycisku wewnątrz centrali.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się