Pomocnik Napisano 5 stycznia 2010 #1 Napisano 5 stycznia 2010 Drzwi jednocześnie dzielą i łączą przestrzenie domu. Chronią naszą intymność, izolują od domowego gwaru. Umiejętnie wyeksponowane i stylem dobrane do wnętrza drzwi do salonu mogą również pełnić ważne funkcje ozdobne. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/salon/a/532-drzwi-do-salonu
Gość Renata Napisano 5 stycznia 2010 #2 Napisano 5 stycznia 2010 Ja miałam duży otwarty salon, ostatnio robiłam remont i wstawiłam szerokie rozsuwane drzwi od Komandora - czyli takie jak do szafy - i to był strzał w 10! Teraz mogę sama tą otwartość mojego salonu regulować a nawet go zamykać :)
Gość Bula Napisano 4 czerwca 2010 #3 Napisano 4 czerwca 2010 Mam już pomysł na to jak powinny wyglądać moje drzwi, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego czego szukam... czy ktoś przypadkiem wie czy istnieje możliwość zaprojektowania sobie drzwi?.
Etka Napisano 4 czerwca 2010 #4 Napisano 4 czerwca 2010 Cytat Mam już pomysł na to jak powinny wyglądać moje drzwi, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego czego szukam... czy ktoś przypadkiem wie czy istnieje możliwość zaprojektowania sobie drzwi?. Dobry stolarz bez problemu zrobi drzwi według rysunku klienta
Gość Graszka Napisano 8 czerwca 2010 #5 Napisano 8 czerwca 2010 Jasne że istnieje możliwość. A chcesz zwykłe drzwi czy jakieś przesuwane? :).
jętka Napisano 8 czerwca 2010 #6 Napisano 8 czerwca 2010 Chowane w ścianie są rewelacyjnym rozwiązaniem
Sepro Napisano 9 czerwca 2010 #7 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Chowane w ścianie są rewelacyjnym rozwiązaniem Też mi się podobają!
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się