Pomocnik Napisano 25 grudnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 25 grudnia 2009 Hurtownia budowlana: ANDBUD Województwo: łódzkie Miasto: Kraków Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/malopolskie/andbud1 Link do komentarza
Gość klient Napisano 25 grudnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 25 grudnia 2009 bardzo dobra firma, profesjonalna obsługa Link do komentarza
Gość klient541 Napisano 13 listopada 2012 Udostępnij #3 Napisano 13 listopada 2012 W And-budzie zakupiłam glazurę, terakotę i fugi. Fugi kerakoll okazały się kompletnym felerem. Rozmazywały się na płytkach, nie można ich było doczyścić. Z uwagi na zakup produktów w and-budzie zwróciłam się do nich pomoc. Umówili spotkanie z PH producenta fug, który polecił środek do czyszczenia na bazie kwasu. Niestety, po zastosowaniu poleconego środka zgodnie z jego wytycznymi płytki i armatura jest do wymiany. And-bud bezpodstawnie odrzucił reklamację, pozostaje tylko droga sądowa :-( Nie polecam!!!!!!!!!! Link do komentarza
Gość klient Napisano 18 stycznia 2016 Udostępnij #4 Napisano 18 stycznia 2016 Nie polecam tej firmy ponieważ obsługa żadna chyba tak obsługują jak zarabiają właściciele po prostu beznadzieja ta młoda próbuje być projektantką ale szkoda gadać kupiła program no i tyle nie ma pojęcia na małej łazience blokowej dokupowałem dwa razy płytki po jej projekcie płytki i armatura drożyzna a nic lepszego niz w marketach tez Chiny. Link do komentarza
Gość Anna Napisano 19 maja 2016 Udostępnij #5 Napisano 19 maja 2016 Zamawiałam grzejniki przez firmę AndBud, miło profesjonalnie . Nie mam zastrzeżeń. Polecam. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się