mazureczek Napisano 20 grudnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 20 grudnia 2009 Szukam osób które zdecydowały się na realizację projektu Atom. Mam nadzieje że nie jestem jedyna?? http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/3323-atom.html Link do komentarza
mazureczek Napisano 25 grudnia 2009 Autor Udostępnij #2 Napisano 25 grudnia 2009 Widzę że jednak jestem jedyna no cóż i tak zbuduję ten dom i już na wiosnę pokażę wam zdjęcia z mojej budowy Link do komentarza
mazureczek Napisano 12 stycznia 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 12 stycznia 2010 czy nikomu oprócz mnie nie podoba sie ten domek?? Link do komentarza
JagodaG Napisano 16 lutego 2010 Udostępnij #4 Napisano 16 lutego 2010 Cytat czy nikomu oprócz mnie nie podoba sie ten domek?? Witam, mi się podoba, właśnie kupiłam projekt i w tym roku ruszamy z budową pozdrawiam i powodzenia w realizacji, J. Link do komentarza
mazureczek Napisano 17 lutego 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 17 lutego 2010 Cytat Witam, mi się podoba, właśnie kupiłam projekt i w tym roku ruszamy z budową pozdrawiam i powodzenia w realizacji, J. no nie dziękuję i życzę tego samego. ja już mam wszystko i teraz tylko czekam na wiosnę mam nadzieje że bedziemy się dzielić postępami;) pozdrawiam i życzę rychłego ukończenia budowy Link do komentarza
mazureczek Napisano 17 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 17 kwietnia 2010 Tak to już wygląda Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 17 kwietnia 2010 Udostępnij #7 Napisano 17 kwietnia 2010 I serce rośnie jak mury się pną do góry....Życzę powodzenia w budowie Link do komentarza
mazureczek Napisano 18 maja 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 18 maja 2010 no i budowa idzie dalej oby tak dalej;) Link do komentarza
mazureczek Napisano 6 września 2010 Autor Udostępnij #9 Napisano 6 września 2010 Cytat [attachment=5840:P0305101741.JPG]no i budowa idzie dalej oby tak dalej;) widzę niezbyt wielkie zainetresowanie ty projektem!! no mi to nie przeszkadza, na chwile obecna konczymy ocieplanie naszego Atomika elektryka zrobiona teraz myslimy co dalej;) Link do komentarza
mazureczek Napisano 11 września 2010 Autor Udostępnij #10 Napisano 11 września 2010 (edytowany) Cytat widzę niezbyt wielkie zainetresowanie ty projektem!! no mi to nie przeszkadza, na chwile obecna konczymy ocieplanie naszego Atomika elektryka zrobiona teraz myslimy co dalej;) Edytowano 11 września 2010 przez mazureczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się