hapek Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 16 grudnia 2009 Witam,mam u siebie już troszkę sfatygowane drzwi zew. niestety nie mogę sobie pozwolić na wymianę na nowe to koszt ok 2-2,5tyś zł wiec szukałem jakiegoś pomysłu na przeciąg pod drzwiami i znalazłem to http://www.allegro.pl/item853910126_listwa...zydrzwiowa.htmlświetnie się sprawdza, mieszkanie wolniej się wychładza a to duży PLUS polecam Link do komentarza
animus Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 16 grudnia 2009 Cytat Witam,mam u siebie już troszkę sfatygowane drzwi zew. niestety nie mogę sobie pozwolić na wymianę na nowe to koszt ok 2-2,5tyś zł wiec szukałem jakiegoś pomysłu na przeciąg pod drzwiami i znalazłem to http://www.allegro.pl/item853910126_listwa...zydrzwiowa.htmlświetnie się sprawdza, mieszkanie wolniej się wychładza a to duży PLUS polecam To ty xtoudi2 ? Link do komentarza
hapek Napisano 16 grudnia 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 16 grudnia 2009 Cytat To ty xtoudi2 ? nie rozumie? jeśli pytasz czy ta aukcja to moja to niestety nie, chciałem się podzielić doświadczeniem tylko jeśli to tutaj nie mile widziane to już nie będę.pozdrawiam Link do komentarza
animus Napisano 17 grudnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 17 grudnia 2009 Cytat nie rozumie? jeśli pytasz czy ta aukcja to moja to niestety nie, chciałem się podzielić doświadczeniem tylko jeśli to tutaj nie mile widziane to już nie będę.pozdrawiam 90,5% uczestników tego forum ma tu jakiś interes do zrobienia ,dlatego myślałem że ty tym handlujesz bo jak tak to miałem jedno pytanko. Link do komentarza
Marcin123 Napisano 18 grudnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 18 grudnia 2009 Cytat 90,5% uczestników tego forum ma tu jakiś interes do zrobienia To prawda, że ludzie wpisują się, aby teklamować jakiś towar, ale lubię czytać wypowiedzi Pana, kropeczki, aci i wielu ludzi, którzy budują dom i mają podobne problemy jak ja. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sam i po to istnieje to forum. Staram się jednak ostrożnie podchodzić do osób, które z uporem maniaka, w każdym poście odsyłają do jednej firmy, lub mają jeden post (więcej się nie pokazują) i zapewniają, że kocioł, który używają od lat nigdy się nie zepsuł.Pozdrawiam i życzę wielu ciepłych chwil na Święta Link do komentarza
animus Napisano 19 grudnia 2009 Udostępnij #6 Napisano 19 grudnia 2009 Cytat To prawda, że ludzie wpisują się, aby reklamować jakiś towar, Pozdrawiam i życzę wielu ciepłych chwil na Święta Również pozdrawiam oraz życzę Miłego spędzania Świąt w gronie rodzinnym bez problemów i napięć życia codziennego ! Link do komentarza
MebloHurt24 Napisano 23 grudnia 2009 Udostępnij #7 Napisano 23 grudnia 2009 To co pokazałes naprawdę zdaje egazamin?? Bo wydaje mi się,że zdecydowanei lepiej byłoby kuypić nowe drzwi. Wcale nie kosztja 2 tyś zł. Zalezy gdzie sie kupuje. Link do komentarza
hapek Napisano 4 stycznia 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 4 stycznia 2010 Cytat To co pokazałes naprawdę zdaje egazamin?? Bo wydaje mi się,że zdecydowanei lepiej byłoby kuypić nowe drzwi. Wcale nie kosztja 2 tyś zł. Zalezy gdzie sie kupuje. Mi jak narazie musi wystarczyć takie rozwiązanie, puki co musze zaczekać z wymianą drzwi ;/Pozdrawiam Link do komentarza
cegła Napisano 6 stycznia 2010 Udostępnij #9 Napisano 6 stycznia 2010 Muszę przyznać, że jest to dość ciekawe rozwiązanie. I jeszcze jak zdaje egzamin tym lepiej... na pewno coś takiego jest dużo tańsze niż kupienie nowych drzwi. A powiedz jak znalazłeś coś takiego?? Ktoś ci polecał?? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się