RafalT88 Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij #1 Napisano 22 listopada 2009 Szanowna redakcjoCzy było by możliwe stworzenie działu DZIENNIK BUDOWY aby każdy budujący miał możliwość prowadzenia pamiętnika na forum lub w ramach Klanu?ps. a może już jest tylko nie wiem. Było by fajniepozdrawiam Link do komentarza
Marek Żelkowski Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij #2 Napisano 22 listopada 2009 Cytat Szanowna redakcjoCzy było by możliwe stworzenie działu DZIENNIK BUDOWY aby każdy budujący miał możliwość prowadzenia pamiętnika na forum lub w ramach Klanu?ps. a może już jest tylko nie wiem. Było by fajniepozdrawiam Rozwiń Zajrzyj do tego działu. https://forum.budujemydom.pl/index.php?showforum=69Są tam dwa tematy - blog Sylwii i blog Kariby. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby pójść w ich ślady. Tym bardziej, że wielu forumowiczów chciałoby czytać takie wpisy. Niestety wspomniane blogi są już zakończone, a więc tym większe jest pole do popisu Link do komentarza
Super B Napisano 23 listopada 2009 Udostępnij #3 Napisano 23 listopada 2009 RafalT88, czyżbyś był chętny? Ja uwielbiam czytać takie "pamiętniki" budowy! Link do komentarza
RafalT88 Napisano 23 listopada 2009 Autor Udostępnij #4 Napisano 23 listopada 2009 Cytat RafalT88, czyżbyś był chętny? Ja uwielbiam czytać takie "pamiętniki" budowy! Rozwiń Tak, mam straszną ochotę tylko nie wiem jak zacząć. muszę pomyśleć. Zawsze czytałem różne posty i dzienniki to teraz chyba na mnie pora... no tym bardziej że moja budowa ruszyła Link do komentarza
Stforek (Łukasz) Napisano 24 listopada 2009 Udostępnij #5 Napisano 24 listopada 2009 Cytat Zajrzyj do tego działu. https://forum.budujemydom.pl/index.php?showforum=69Są tam dwa tematy - blog Sylwii i blog Kariby. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby pójść w ich ślady. Tym bardziej, że wielu forumowiczów chciałoby czytać takie wpisy. Niestety wspomniane blogi są już zakończone, a więc tym większe jest pole do popisu Rozwiń Witam,Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze to myślę że powinien powstać osobny dział dziennik budowy (proponuję aby nie można było tam bezpośrednio dodawać komentarzy). Jestem pewny że cieszyłby się on wielkim zainteresowaniem forumowiczów. Sam chętnie bym takowy założył. Link do komentarza
RafalT88 Napisano 2 grudnia 2009 Autor Udostępnij #6 Napisano 2 grudnia 2009 Cytat Witam,Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze to myślę że powinien powstać osobny dział dziennik budowy (proponuję aby nie można było tam bezpośrednio dodawać komentarzy). Jestem pewny że cieszyłby się on wielkim zainteresowaniem forumowiczów. Sam chętnie bym takowy założył. Rozwiń Całkowicie się z kolegą zgadzam!!! Lubie wpisy tym bardziej, że sa bardzo pochlebne i miłe ale uważam, że komentarze szczególnie w dużej ilości "zaciemniają" prowadzony dziennik. Czy dobrą propozycją było by utworzenie równoległego Blogu - "Komentarze do ..."? Jeżeli tak to czy redakcja była by w stanie przenieść już istniejące komentarze? Link do komentarza
Redakcja Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij #7 Napisano 2 grudnia 2009 Cytat Całkowicie się z kolegą zgadzam!!! Lubie wpisy tym bardziej, że sa bardzo pochlebne i miłe ale uważam, że komentarze szczególnie w dużej ilości "zaciemniają" prowadzony dziennik. Czy dobrą propozycją było by utworzenie równoległego Blogu - "Komentarze do ..."? Jeżeli tak to czy redakcja była by w stanie przenieść już istniejące komentarze? Rozwiń Zgodnie z Pańskim życzeniem, wszystkie komentarze będą przenoszone do tego tematu: Komentarze do "Blog - BALTAZAR, Dziennik budowy" Link do komentarza
RafalT88 Napisano 2 grudnia 2009 Autor Udostępnij #8 Napisano 2 grudnia 2009 Cytat Zgodnie z Pańskim życzeniem, wszystkie komentarze będą przenoszone do tego tematu: Komentarze do "Blog - BALTAZAR, Dziennik budowy" Rozwiń Wielkie dzieki, nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji, super, dziękujępozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się