arturwb Napisano 24 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 24 października 2009 Witam ,Remontuję właśnie poddasze. Na dzisiejszy dzień wygląda to mniej więcej tak: , Dwie rzeczy które wiem na pewno to to, że- zestaw wypoczynkowy będzie w tym stylu: źródło - kolor taki jak na zdjęciu, tylko troszkę inny model. - meble w kolorze wenge. I teraz moje pytane. Na jakie kolory (kolor) pomalować pokój ? - najbardziej zastanawiam się nad beżem i brązem. I ewentualnie jakie panele będą dobrze wyglądały ? Pozdrawiam . Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 24 października 2009 Udostępnij #2 Napisano 24 października 2009 Ja Ci proponuję:skosy zostawić białe- mam tak w całym domu, tukaj ma podobnie- to rozświetla, powiększa optycznie, jakby "podnosi" optycznie niski sufit- pokój będzie wydawał się większyEkstra wypoczynek i super pomysł z połaczeniem prostej czerwieni z wenge- będzie po prostu bosko! (ale trafiłes w mój gust!!) I do tego masz całkowitą rację ściana musi być stonowana, delikatna do takich bardzo wyrażnych mebli. Ja bym ci zaproponowała jasny beż decoral. To delikatny, ciepły, kremowo- bezowy kolor. I wtedy może mógłbyś zrobić ciemną podłogę? tylko że na ciemniej podłodze:czerwień będzie wyglądała superza to wenge będzie się zlewać...no i wszystko na niej widać...Ja mam postawione meble w kolorze wenge na podłodze naturalny dąb. Dąb jest neutralny, nie rzuca się w oczy, nie widać na nim nic i pasuje do wszystkiego. W razie czego mam ten bez na ścianach:) mogę pokazac fotkę. W salonie ja mam mocniejszy kolor, harmonia (też decoral) zobacz tu- tak wygląda na ścianach harmonia- i mnie w połączeniu z czekoladowym (prawie wenge) wypoczynkiem:) https://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=8725 Link do komentarza
Mathir Napisano 25 października 2009 Udostępnij #3 Napisano 25 października 2009 Ja o kolorach mniej (uważam, że powinny być jasne ), ale wnętrze na poddaszu masz klimatyczne niezwykle Myślę o wnęce pod skosem Link do komentarza
MebloHurt24 Napisano 30 listopada 2009 Udostępnij #4 Napisano 30 listopada 2009 Lepiej bedzie dac jasne kolory,takie które maja w sobie pozytywna energię,np: słonecznikowy. A zastanawiasz sie tez nad jakimiś mebelkami?? Link do komentarza
tejser Napisano 14 grudnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 14 grudnia 2009 Cóż - ja - gdybym miał poddasze, postawiłbym na relaksacyjny klimat. Poddasze kojarzy mi się z takim miejscem, gdzie można super odpocząć. I zamiast żywych kolorów sprawiłbym sobie szybciej fotel Massmedica: I pewnie bym z tego poddasza nie wychodził :-] Link do komentarza
MebloHurt24 Napisano 23 grudnia 2009 Udostępnij #6 Napisano 23 grudnia 2009 Relaksacyjne meble chyb anei bardzo pasuja do tego pomieszczenia. Proponowałbym niewielką sofę i do tego funkcjonalną meblościankę. Link do komentarza
klarysa Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #7 Napisano 18 stycznia 2010 Rewelacyjne miejsce,co za klimat- tylko pozazdrościć. Ja na twoim miejscu zdecydowałabym sie na jasne kolory- typu cytrynowy, słonecznikowy ewentualnie "kawa z mlekiem"- dzięki temu wnętrze będzie się wydawało o wiele wieksze Link do komentarza
Lena_M Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #8 Napisano 18 stycznia 2010 ja na poddaszu mam sypialnię.. pokój z dwóch stron ma skos jest w kształcie trapezu z jednej strony mamy łóżko a z drugiej garderobę (cześć z łóżkiem jest oddzielona ścianka K-G dla wiekszej prywatności..Pokój jeszcze do wykończenia.. jakimiś ozdobami.. i oczywiście drzwiami suwanymi do garderoby Link do komentarza
Lena_M Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #9 Napisano 18 stycznia 2010 ps. ten czerwony zestaw - rewelacja i ten kolor ) Link do komentarza
vena Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #10 Napisano 18 stycznia 2010 Hej Przeżyć nie mogę!!!! Lena, co Ty masz na tej ciemnej ścianie???? to tapeta??? Piękna jest !!! Link do komentarza
Lena_M Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #11 Napisano 18 stycznia 2010 Tapeta w Leory Merlin http://www.leroymerlin.pl/produkty/tapeta-...1233914569.html Link do komentarza
krzysiek29 Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij #12 Napisano 19 stycznia 2010 połóż tapetę z włókna i pomaluj Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij #13 Napisano 19 stycznia 2010 Lena super ta tapeta! Z bialym lozkiem wyglada rewelacyjnie! Link do komentarza
vena Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij #14 Napisano 19 stycznia 2010 Cytat Tapeta w Leory Merlin http://www.leroymerlin.pl/produkty/tapeta-...1233914569.html Rozwiń Dzięki Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się